Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ștefania, probleme de sănătate după vacanța la mare: „Simțeam că-mi iau ochii foc”

Ștefania lui Speak a anunțat recent că se confruntă cu probleme de sănătate, după ce, recent, s-a întors de la mare. Ce i s-a întâmplat vedetei?

Stefania

Instagram

Ștefania a anunțat pe rețelele de socializare că se confruntă cu probleme de sănătate de când s-a întors din vacanța de la mare. Frumoasa artistă le-a descris fanilor simptomele neplăcute prin care trece acum.

Ce ziceți de asta? Ștefania lui Speak seamănă perfect cu mama sa!

Frumoasa Ștefania s-a întors zilele trecute de pe litoralul românesc, unde a petrecut câteva zile de de relaxare alături de o prietenă. Cele două s-au bronzat, și-au făcut fotografii și au petrecut ultimele zile de vară. Cu toate acestea, artista le-a dezvăluit fanilor că de când s-a întors de la mare, starea ei de sănătate nu este foarte bună.

Logodnica lui Speak a descris în detaliu simptomele cu care se confruntă și care nu o lasă deloc în pace. Răgușeala, mâncărimile și ochii roșii care lăcrimează des, împreună cu usturimea lor nu-i dau pace artistei. Inițial, aceasta nu-și explica simptomele, fiind complet confuză de cauzele acestor stări.

Ștefania s-a fotografiat în costum de baie, la mare, și a lăsat aproape tot la vedere! Fanii, uluiți de frumusețea ei! | Foto

„Astăzi m-am trezit cu ochii foarte sensibili și pe parcursul zilei s-a tot agravat situația cu ochii mei. Mi s-au înroșit din ce în ce mai tare. Au început să lăcrimeze foarte rău și mă usturau. [...] Mă trezesc dimineața extrem de răgușită, îmi mai revin cumva pe parcursul zilei, dar nu-mi trece de tot.”, a transmis Ștefania pe InstaStory.

Recomandari