Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Ștefania s-a fotografiat în costum de baie, la mare, și a lăsat aproape tot la vedere! Fanii, uluiți de frumusețea ei! | Foto

Ștefania, în cel mai sexy costum de baie! ”Libelula” lui Speak a atras atenția tuturor pe litoralul românesc! Așa aparție, mai rar!

Ștefania

Instagram / cristinaa.stefaniaa

Ștefania se numără fără doar și poate printre divele din showbiz-ul românesc. O apariție inedită de fiecare dată și cu un sex-appeal cum rar întâlnești, ”Libelula” lui Speak reușește să bage toți bărbații în boală cu trupul său demn de o zeiță.

Cum soarele stă toată ziua pe cer, focoasa șatenă a lăsat aglomerația din Capitală și a dat fuga la mare!

Speak, mai sincer ca niciodată! Ce mărturisiri a făcut despre copilăria lui: "Îmi păcăleam foamea cu pufuleți și apă minerală"

Ștefania s-a fotografiat în costum de baie, la mare, și a lăsat aproape tot la vedere! Fanii, uluiți de frumusețea ei! | Foto

Ștefania, în cel mai sexy costum de baie

Ștefania a ales cel mai sexy și minuscul costum de baie, reușind să atragă atenția tuturor pe litoralul românesc. Unde mai puneți că i-a pus pe jar și pe cei din mediul online, pentru că o așa frumusețe trebuie apreciată de toată lumea, nu?

Cât despre silueta trasă prin inel, mai are rost să zicem ceva? Ștefania este fără doar și poate o bombiță sexy! Speak, ești tare norocos!

Deși mama natură a înzestrat-o tare bine, artista s-a lăsat de mai multe ori pe mâinile medicilor esteticieni. A intervenit asupra nasului, sânilor, și-a pus fațete dentare și poartă tot timpul extensii!

Recomandari