Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Studenta la Cambridge goala in revista universitatii

O studenta a Universitatii Cambridge a aparut aproape goala in paginile revistei Varsity. Tanara in varsta de 20 de ani a acceptat sa fie fotografiata fara lenjerie intima, acoperita doar de un fular, in mijlocul unui camp

Provocatoarele fotografii sunt primele de acest gen care apar in paginile revistei Varsity, publicatie detinuta chiar de institutia universitara si care a fost infiintata in urma cu 63 de ani.

Protagonista pictorialului, cunoscuta sub numele de Charlotte, are 20 de ani si studiaza limbile straine. „Editorii de moda ai revistei Varsity au publicat intotdeuna materiale de calitate, de aceea, atunci cand mi-au propus sa realizez acest pictorial, am acceptat", a declarat tanara, potrivit The Telegraph.

„Era foarte frig in ziua in care am facut pozele, insa a fost amuzant. Consider ca fotografiile sunt caracterizate de integritate artistica", a adaugat studenta.

Sedinta foto a fost organizata de editorii de moda ai revistei Varsity, Jess Kwong, in varsta de 24 de ani, si Louise Benson. „Fotografiile sunt de bun gust, iar nuditatea a fost folosita fara vulgaritate. Suntem multumiti de rezultat", a declarat Jess Kwong.

Foto: thequirkyglobe.blogspot.com

Recomandari