Surpriza de proporții pe care Ianca Simion le-a făcut-o părinților ei. Ce tatuaj și-a făcut fiica prezentatorului Răzvan Simion

Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a decis să le facă o surpriză de proporții părinților ei.

Adolescenta în vârstă de 16 ani și-a făcut un tatuaj pe braț ce reprezintă o inimă, în forma ei anatomică, de culoare roșie.

Instagram

Adolescenta în vârstă de 16 ani și-a făcut un tatuaj pe braț ce reprezintă o inimă, în forma ei anatomică, de culoare roșie. La descrierea pozei, știind poate că mama ei s-ar supăra și nu ar fi de acord cu alegerea făcută, Ianca a scris “Îmi pare rău, mama”.

Ianca Simion și-a făcut primul tatuaj

Deși are doar 16 ani, Ianca e o adolescentă rebelă, care se pozează adesea în ipostaze neașteptate pentru fanii ei, dar de cele mai multe ori dă dovadă și că e extrem de copilăroasă. Frumoasa brunetă a îndrăznit de această dată să își facă un tatuaj, fără a cere, se pare, părerea părinților ei.

Ianca este fiica lui Răzvan Simion din căsnicia sa cu Diana Simion. Cu fosta lui soție, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani are și un băiat, pe nume Tudor, în vârstă de 13 ani.

Citește și: Fiica matinalului de la Neatza s-a lăsat fotografiată așa la plajă. Cum arată Ianca Simion, fiica lui Răzvan Simion

Ianca este o domnișoară superbă, cu trăsături extrem de frumoase, moștenindu-l pe tatăl său. Cu un corp zvelt de atletă și o fire rebelă și copilăroasă.

Cum arată iubitul Iancăi Simion

Frumoasa adolescentă nu ezită să îi surprindă de urmăritorii ei de pe Instagram cu fotografii care mai de care mai jucăușe, îmbrăcată în ținute mulate, cu accesorii la modă. Ianca se fotografiază adesea cu prietenele ei, dar și cu iubitul său, fiind foarte îndrăgostită.

La cei aproape 17 ani, Ianca este la vârsta la care fetele se îndrăgostesc, iar probabil tatălui ei i-a fost greu să accepte că aceasta a crescut și s-a transformat deja într-o domnișoară.

Ianca a publicat de-a lungul timpului mai multe imagini în ipostaze tandre alături de iubitul ei, iar internauții au avut doar cuvinte de laudă despre cei doi adolescenți.

Întâlnirea dintre Ianca Simion și iubirea tatălui său

Daliana Răducan, femeia care l-a cucerit pe Răzvan Simion, este arhitect și designer interior, dar a cochetat și cu televiziunea în trecut. La cei 29 de ani, focoasa brunetă pune foarte mult accent pe viața profesională și pe modul în care arată.

Citește și: Fiica lui Răzvan Simion, schimbare radicală de look. Cum arată Ianca Simion blondă și în ce ipostază s-a fotografiat

Prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan și Dani" este foarte discret în ceea ce privește viața lui amoroasă, însă nu a ezitat să le prezinte prietenilor din mediul online femeia care a reușit să îl cucerească. De asemenea, se pare că iubita lui și fiica acestuia, Ianca Simion, au o relație specială, drept dovadă stă prima fotografie pe care au făcut-o împreună.

În urmă cu câteva săptămâni, Răzvan Simion și-a oficializat relația cu Daliana Răducan. Totodată, Ianca Simion și-a surprins prietenii virtuali cu prima poză alături de Daliana Răducan, semn că cele două se înțeleg de minune și au o relație strânsă de prietenie. Ianca a postat fotografia pe Insta Story.

Ultimele știri