Live acumAjut Eu!
Prime Time 20:00iUmor

Horia Brenciu a fost hărțuit de o femeie! Ce i s-a întâmplat artistului. „Nici atunci n-am potolit-o”

Horia Brenciu a fost supus unui test fulger, joi, la Observator, prilej cu care a povestit că a fost hărțuit de o femeie care se numără printre fanii lui

Horia Brenciu a fost supus unui test fulger, joi, la Observator, prilej cu care a povestit că a fost hărțuit de o femeie care se numără printre fanii lui.

„Am fost hărțuit de o femeie. A primi un mesaj pe telefon nu e o mare scofală din partea unei fane, dar când vin 100 de mesaje zilnic pe telefon, atunci cred că vrei să le oprești cumva. Am fost pus în această situație. Nu le-am putut opri, am discutat cu respetiva fană și nici atunci n-am potolit-o.”, a spus Horia Brenciu.

Horia Brenciu a mai recunoscut că I s-a întâmplat să uite versuri pe scenă și a dezvăluit ce truc a folosit pentru a continua spectacolul.

„Da, am uitat versurile pe scenă. Când eram tânăr, la Brașov. Cântam în engleză și de fiecare dată când uitam vreun vers al unei melodii cover pe care o cântam îl înlocuiam cu «Baby». Apoi reveneam la ce îmi aduceam aminte

„Rețin prenumele fiecărei iubite de-ale mele. Nu am uitat niciun fel de întâmplare frumoasă care a avut la bază legătura dintre mine și o fată”, a fost un alt răspuns dat de Horia Brenciu.

Mai multe detalii, în clipul de mai sus din Observator.

Recomandari