Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Thalia a împlinit 49 de ani! S-a filmat dansând aproape goală, acasă! Cum arată diva la această vârstă! Atenție, imagini fierbinți! VIDEO

Cântăreața mexicană Thalia a împlinit 49 de ani, miercuri. Diva, care are o siluetă de invidiat, s-a filmat dansând aproape goală, acasă, cu câteva zile în urmă.

Thalia a împlinit 49 de ani! S-a filmat dansând aproape goală, acasă! Cum arată diva la această vârstă! VIDEO

Instagram/ Facebook

În imagini video pe care le-a publicat pe TikTok, Thalia apare dansând în ceea ce pare a fi un dressing, îmbrăcată doar cu un costum de baie roșu, dintr-o singură piesă.

Într-un alt clip pe care l-a publicat pe TikTok, Thalia apare într-un alt costum de baie, cu o pereche de sandale cu tocuri înalte și cu același zâmbet pe buze.

Diva are o siluetă de invidiat, la cei 49 de ani ai ei, și un chip ce nu îi trădează vârsta. De altfel, cântăreața și actrița a publicat o carte cu sfaturi de frumusețe. Se știe despre ea că este foarte disciplinată în privința dietei. Își dă voie la tot felul de mâncăruri doar în weekenduri, după cum a povestit ea. În plus, în afară de proceduri de înfrumusețare, Thalia face yoga și alte antrenamente fizice.

Thalia, poveste de dragoste incredibilă, cu Tommy Mottola. Ce cuvinte emoționante au spus unul despre altul

Thalia trăiește o poveste de dragoste incredibilă cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani – o poveste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

În interviuri date de-a lungul anilor, Thalia s-a apărat de acuzațiile potrivit cărora s-a căsătorit cu Tommy Mottola pentru „bani”. „Aveam bani și înainte! Călătoream cu avioane private și înainte! Nu m-a îmbogățit el. Eram deja celebră când l-am cunoscut. Ne-am căsătorit din iubire”, a spus ea.

De altfel, când Thalia a dezvăluit că a fost bolnavă de boala Lyme și că a crezut că va muri, cântăreața a ținut să povestească ce a făcut soțul ei pentru ea. „A înnebunit când i-am spus să mă strângă în brațe și să mă alinte, pentru că eu în ziua aceea voi muri. Apoi, mi-a fost mai mult decât soț. Mi-a fost asistent medical. El m-a îngrijit. El mi-a făcut baie, el mi-a schimbat hainele”, a povestit ea.

Tommy Mottola, care înainte a fost căsătit cu Mariah Carey, i-a făcut recent o declarație de dragoste Thaliei. „Acum 19 ani Dumnezeu mi-a adus un înger în viața mea, ca să mi-o schimbe pentru totdeauan. Ea este inspirația mea în fiecare zi. Este lumina din viața mea, motivația mea și singura iubiredin viața mea. Sunt norocos și sunt recunoscător să am în viața mea o persoană atât de frumoasă și specială ca soție”, a spus el.

Thalia și soțul ei, Tommy Mottola, au doi copii împreună: o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 12 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 9 ani.

Recomandari