Thalia, incredibil de sexy, la 48 de ani! A apărut nemachiată! Cât de bine îi seamănă fiica ei de 11 ani - Foto

 
+4 click pentru
galerie

Celebra cântăreață și actriță Thalia, cunoscută și drept „regina telenovelelor”, s-a fotografiat recent nemachiată, la vârsta de aproape 48 de ani, dar și alături de fiica ei, în vârstă de 11 ani, care îi seamănă izbitor.

Într-o fotografie de familie, în care apar și soțul Thaliei, Tommy Mottola, în vârstă de 69 de ani, și fiul lor, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 7 ani, „regina telenovelelor” pare că stă lângă varianta ei de 11 ani.

Într-o rochie roz pal, Sabrina Sakaë Mottola Sodi seamănă izbitor cu mama ei, care pe 16 august va împlini vârsta de 48 de ani.

Cele două apar împreună demonstrând aceeași asemănare izbitoare și în alte fotografii.

Soțul Thaliei, Tommy Mottola, a mai fost căsătorit de două ori. În perioada 1971 – 1990, el a fost căsătorit cu Lisa Clark, cu care are doi copii: Michael și Sarah. În iunie 1993, Mottola s-a căsătorit cucelebra căntăreață Mariah Carey, dar cei doi au divorțat în 1997.

Thalia și Tommy Mottola s-au căsătorit în anul 2000 și au devenit împreună părinți în 2007, când s-a născut Sabrina Sakae, și apoi în 2011, când s-a născut Matthew Alejandro.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI