Theo Rose, corp fără secrete. Cum arată abdomenul artistei, într-o ținută care lasă totul la vedere

Theo Rose a publicat recent o fotografie în care este sumar îmbrăcată

Theo Rose a publicat o imagine într-o ipostază incendiară

Instagram

Theo Rose este o artistă îndrăgită de fani, atât datorită talentului său cât și a frumuseții. Recent, tânăra a publicat pe rețelele sociale o imagine în care poartă pantaloni scurți și un sutien asortat. Ținuta îi avidențiază atât picioarele superbe, cât și abdomenul fără cusur:

„Ești superbă”, Superbitate”, „Te iubim”, „Perfectă”, sunt câteva dintre complimentele pe care Theo Rose le-a primit în dreptul fotografiei pe care e postat-o pe contul său de Instagram.

Cum arată Theo Rose în pantaloni scurți și sutien

Peste 32 de mii de fani au apreciat imaginea în care artista apelează la un look nonconformist. Pe lângă cămașa descheiată care îi lasă sutienul și abdomenul la vedere, vedeta a atras atenția și prin coafura deosebită.

Citește și: Cât de frumoasă este sora lui Theo Rose. Tânăra este și ea artistă: "Cele mai superbe surori"

Ce spune Theo Rose despre planurile sale de viitor

Invitată în cadrul emisiunii Acces Direct, Theo Rose a venit însoțită și de iubitul ei, nepotul lui Nea Marin. Cei doi au oferit telespectatorilor un sărut pasional, dar mai mult decât atât, tânăra a vorbit și despre căsătorie.

"Păi știi, cu cât ma înteabă lumea mai des cu atât îmi vine să stau mai departe de acest subiect.", a spus ea despre căsătorie, vizibil în glumă și cu zâmbetul pe față.

Cântăreața a dezvăluit faptul că nu exclude gândul de a se căsătorii în viitorul apropiat.

"Părinții tăi nu pun presiune pe tine?", a mai fost una dintre întrebările Mirelei Vaida pentru artistă.

Citește și: Theo Rose face furori îmbrăcată într-un costum extravagant care seamănă cu lenjeria intimă. Cum s-a afișat public

Theo Rose a oferit un răspuns rapid în ceea ce privește întrebarea Mirelei Vaida: "Nu pun presiune. Mama și tata au înțeles că lucrurile o să se întâmple atunci când o să simțim. Părinții mei îl iubesc pe Alex, avem 4 ani împreună. Căsătoria este doar un pas pe care noi l-am face doar atunci când condițiile care să ne permită acest lucru.", a mai declarat frumoasa șatenă.

Cât câștigă Theo Rose din postările de pe Instagram

Theo Rose se laudă cu un succes răsunător în industria muzicală, însă artista câștigă bani frumoși și de pe urma posărilor sale de pe rețelele sociale, locul în care este foarte activă și își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața ei.

De asemenea, recent artista a mărturisit care sunt sumele pe care le câștigă din postările de promovare de pe platformele digitale. Așadar, o serie de patru instastory-uri cu swipe up și tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed costă 1200 de euro și o postare pe feed costă 950 de euro.

Citește și: Cum arată Theo Rose fără niciun pic de machiaj pe față. Adevărul despre chipul său

Artista a dezvăluit aceste detalii neașteaptate și importante la un post de radio, acolo unde a vorbit despre activitea sa din mediul online.

Ultimele știri