Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Ti-ar placea sa o vezi in Playboy? Sinead O'Connor vrea sa pozeze goala

Are "doar" 45 de ani si este mandra de corpul ei. Asa ca Sinead O'Connor are de gand sa pozeze goala in Playboy sau in alta revista de specialitate.

Sinead O'Connor si-a dorit inca din tinerete sa ajunga pe coperta publicatiilor pentru barbati. Dar au fost cativa factori care au impiedicat-o sa faca pasul catre pictorialele incendiare. "Sunt multe lucruri pe care nu le-am facut in tinerete pentru ca eram nefericita si irlandeza. O sedinta foto pentru Playboy este pe lista mea. Si imi place ideea de a imbraca diverse accesorii sexuale in timp ce vorbesc despre ceva serios precum economia", a declarat artista intr-un interviu recent.

Chiar daca nu ii este frica sa dea declaratii incendiare in presa, Sinead O'Connor incearca sa isi protejeze fiica de articolele in care apare ea. "Nu vorbesc despre asta in fata ei. Oricum ea e mai rea ca mine. Este hotarata sa se marite cu solistul de la Muse. Desi el este casatorit cu Kate Hudson. Roisine nu vrea sa isi scoata Muse din cap", a adaugat vedeta.

Foto: parismatch.com

Recomandari