Antena Căutare

Toată lumea îl știe pe Florin Salam, dar puțini au văzut-o pe mama lui, Ioana Stoian. Cum arată femeia și ce poveste are

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Încă de foarte tânăr a devenit un star în lumea artiștilor, însă puțini sunt cei care știu cum arată oamenii care l-au crescut pe celebrul cântăreț. Mama lui a fost totdeauna o prezență discretă și foarte rar a fost văzută la televizor.

Mama lui Florin Salam a fost totdeauna o prezență discretă și foarte rar a fost văzută la televizor.

Captură Video Antena 1/Hepta

O filmare mai veche din cadrul emisiunii Acces Direct, difuzată la Antena 1, ne dezvăluie cum arată femeia care i-a dat viață și l-a crescut pe Florin Salam.

Despre Florin Salam s-au scris nenumărate rânduri de-a lungul timpului, însă mult prea puține despre familia sa și despre locul de unde provine. Acesta s-a născut și a crescu în București, într-o familie modestă, dar cu mult talent, el provenind dintr-o familie de lăutari. Tatăl și bunicul lui cântau la cele mai mari petreceri și aveau parte de mare recunoaștere pe acea vreme.

Cum arată mama lui Florin Salam. Imagini cu femeia care îi este alături în fiecare minut al vieții

Treptat, el a împrumutat harul ți talentul de la cei care l-au crescut, devenind la rândul său un artist despre care multă lume astăzi vorbește și a auzit cel puțin o dată. În schimb, însă, foarte puține s-au auzit despre mama manelistului.

În anul 2013, o echipă de filmare de la Acces Direct a fost în vizită la casa unde locuia mama lui Florin Salam. Acesta este o prezență extrem de simplă și discretă. Femeia nu s-a ferit niciun moment de camere și a răspuns subiectului care ardea la acel moment, un presupus scandal în care era implicat fiul său într-un anturaj care i-ar fi provocat câteva probleme de imagine.

Mama lui i-a luat apărarea fiului în fața tuturor și a mărturisit că are grijă de toți copiii și nepoții săi. Mai mult, în acea perioadă, ea îi văzuse tot mai rar pe fiul și nepoții săi, doar prin telefon vorbeau cel mai mult.

Vezi mai multe imagini cu mama lui Florin Salam în GALERIA FOTO

Citește și: Fiul lui Florin Salam, imaginea cu care a înduioșat inimile tuturor. Cum s-a pozat Dani Stoian cu soția și fiul lor

Florin Salam este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de manele din România, dar și din străinătate. Acesta a făcut furori pe piața muzicală încă de la primele apariții, când numele său de scenă era Florin Fermecătorul. De ce a ales să-l cheme pe artist Florin Salam și nu Stoian.

Manelistul este ascultat peste tot în lume, iar muzica sa răsună în boxe ore în șir și este pe buzele tuturor. Mulți l-au numit “Regele Manelelor” și și-au tatuat chipul său pe brațe sau pe piept, însă puțini au fost cei care știau de ce Florin Salam poartă numele Salam.

Mai mult, doar câțiva oameni își amintesc de primul său nume de scenă, Florin Fermecătorul.

De la ce vine numele "Salam" al lui Florin Salam. Ce semnifică numele și de ce nu a vrut să-l cheme Stoian

În anul 2002, Florin Salam era Florin Fermecătorul, abia intra în muzică și deja se anunța că urma să fie un fenomen al manelelor. În prezent, abia se mai poate ocupa de viața personală de cât de ocupat este cu petrecerile și cântările.

Manelistul a fost pasionat de muzică încă de mic, iar cu ajutorul impresarului Dan Bursuc, acesta s-a lansat în manele în anul 2002 cu piesa “ Ce gagică șmecherită”, care a avut un real succes. Era clar că nu se lansa în manele cu numele său real, Florin Stoian, pentru că nu era la modă și nici nu părea nume de scenă. Mai mult, toți maneliștii aveau nume distinctive.

De-a lungul timpului mulți și-au pus întrebarea de ce numele său este “Salam” și nu “Stoian” și, totuși, de ce a renunțat la “Fermecătorul”. Pentru toate, acum, există o explicație.

Florin Salam a renunțat la numele “Fermecătorul” pentru că nu i se părea de impact. El împreună cu echipa au decis să renunțe pentru că nu părea să-l scoată în evidență și să-l propună ca fenomen.

Astfel, au găsit cuvântul arăbesc shalom și s-au inspirat de aici. Shalom înseamnă în limba arabă pace, armonie, întregire și prosperitate. De aici, au găsit echivalentul românesc și a ieșit numele Florin Salam.

Citește și: Își dorește sau nu Betty, fiica lui Florin Salam, să-și mărească familia: „Să înțeleg că așa arată o mini Betty?”

Andreea Bălan nu va fi nașa copilului Andreei Antonescu. De ce a luat această decizie... Cum a reușit Bogdan Mocanu să-și construiască o casă atât de luxoasă. Ce-l face cel mai mândru...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x