Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Toată lumea îl ştie pe Liviu Vârciu, dar puțini știu cum arată iubita lui, Anda Călin! Este extrem de frumoasă! | Foto

Toata lumea îl știe pe Liviu Vârciu. Prezentatorul TV se bucură de o carieră de invidiat în televiziune și se mândrește pe rețelele de socializare cu mama copiilor lui.

Liviu Vârciu

Instagram / Liviu Vârciu

Chiar dacă Liviu Vârciu este cunoscut de o ţară întreagă, Anda Călin nu apare des în public, dar fotografiile în care cei doi sunt împreună au ajuns de multe ori la presă.

Liviu şi-a surprins fanii încă o dată, postând pe reţelele de socializare un mesaj foarte emoţionant pentru Anda, femeia care îi este alături de câțiva ani și care i-a dăruit doi copii.

Acum e una din cele mai populare vedete TV din țară, dar o recunoști în poza din prima zi de școală? Cine se ascunde în spatele zâmbetului timid | Foto

"A mea!", a scris Liviu pe pagina sa de Instagram.

A mea ! ❤️❤️❤️

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Anda Călin a revenit cu rapiditate la trupul de model care a consacrat-o! Iubita lui Liviu Vârciu este foarte frumoasă. Deși a adus pe lume doi copii, arată spectaculos. Ea apare mereu aranjată, coafată și machiată.

Fanii au înroșit imediat butonul de like și cu greu s-au oprit din a-i adresa cele mai frumoase cuvinte.

Dani Oțil, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Cum arăta prezentatorul de la "Neatza" pe vremea când era doar un elev | Foto

"Este superba❤️❤️❤️❤️❤️ Sa fiti fericiti", "E perfecta a ta", "Frumusețe naturală", "Asta e adevarata frumusețe", "Frumiiiiii! 💖", "Cei mai frumosi ❤️", "Arătați super împreuna!", "E o superba, ai grija de ea !!!!", "Câtă frumusețe la amândoi!!!!!", "Ce potrivire perfectă! Love you! 💞" , sunt doar câteva dintre reacțiile celor care îl apreciază pe Liviu în mediul online.

Recomandari