Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Toată lumea știe cum arată Daniela Crudu, dar stai sa vezi ce soră frumoasă are! | Foto

Daniela Crudu este cunoscută de toată lumea, fiind una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Aceasta este totodată simpatizată și apreciată pentru frumusețea sa. Puține persoane cunosc însă că are o soră! Iată cum arată aceasta și cu ce se ocupă!

Daniela Crudu

Instagram / Daniela Crudu

Daniela Crudu este una dintre fostele asistente TV care au atras mereu atenția. Iubită de către bărbați și femei, aceasta a reușit să scoată bani frumoși din aparițiile sale televizate.

Daniela Crudu și Ana Maria au fost mereu unite și sunt alături una de cealaltă ori de câte ori au nevoie de sprijin. Cele două surori sunt și cele mai bune prietene.

Vei rămâne surprins să vezi cum arată sora Deliei fără pic de machiaj! Oana Cosânzeana, mai naturală ca oricând! | Foto

Sora mai mare a Danielei Crudu este make-up artist și lash stylist și arată total diferit față de vedetă. Însă, la fel ca sora sa cunoscută, focoasa blondă atrage toate privirile oriunde merge. Cu toate acestea, nu a preferat să devină celebră precum sora sa. Aceasta a declarat că o iubește foarte mult pe Daniela și este norocoasă că îi este soră.

Recent, Daniela a postat o fotografie pe contul său de socializare în care apare alături de sora, tatăl și vărul ei.

Alături de imagine, vedeta a scris și un mesaj emoționant: "Îmi iubesc familia"

Sora și tatăl Danielei Crudu sunt cei care au apărut cel mai des în spațiul public și care au povestit despre momentele cumplite prin care a trecut fosta asistentă TV.

Kim Kardashian a „detonat” Instagram-ul în cel mai provocator costum de baie! Cum s-a fotografiat vedeta | Foto

Fanii au înroșit imediat butonul de like și cu greu s-au oprit din a-i adresa cele mai frumoase cuvinte.

"Sa iti traiasca o familie vesela!❤️", "Super hot 🔥😍", "Foarte frumos Dani! Bucurați-vă! 🍷🌷", sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o apreciază pe vedetă în mediul online.

Recomandari