Toți îl știu pe Giuliano Stroe, băiețelul plin de mușchi. Ce mai face și cum arată acum ''Micul Hercule'' din Olt

Toți îl știu pe Giuliano Stroe, băiețelul plin de mușchi, care a intrat în Cartea Recordurilor la vârsta de 5 ani. Este incredibil cât de mult s-a schimbat ''Micul Hercule'' din Olt.

Ce mai face și cum arată acum ''Micul Hercule'' din Olt

hepta.ro

Toți românii îl știu pe Giuliano Stroe încă de la o vârstă fragedă. Însă el nu s-a bucurat de faimă doar în România, ci și peste hotare. Titlul de cel mai puternic copil din lume l-a făcut cunoscut în toată lumea.

Ce mai face și cum arată acum Giuliano Stroe, ''micul Hercule'' din Olt

La vârsta de 5 ani, Giuliano Stroe uimea cu aspectul său inedit pentru un copil. Giuliano, cel mai mare dintre copiii familiei din Olt, a reușit să doboare două recorduri mondiale. El a intrat în Cartea Recordurilor, o dată pentru mersul în mâini și încă o dată pentru flotări în aer, conform dailymail.

Tatăl său, Iulian Stroe, a fost cel care s-a ocupat îndeaproape de pregătirea fiului său. El și-a propus să îl diferențieze pe Giuliano de ceilalți copii și l-a supus unor antrenamente intense în sala de sport.

În primii săi ani de viață, băiețelul ridica gantere și greutăți mari pentru a-și lucra bicepsul și a-și construi mușchii, fără să își dorească jucării la fel ca alți copii de vârsta lui.

Timpul a trecut, iar Giuliano Stroe este acum un adolescent în toată regula. Cel poreclit ''micul Hercule'' a devenit băiat mare și este descoperit la vârsta de 16 ani tot în sala de sport, unde face antrenamente de box și kickboxing, tot sub îndrumarea tatălui său.

Deși nu se mai bucură de popularitatea pe care o avea când era mic, atletul se antrenează în continuare la clubul înființat de Iulian Stroe, Asociaţia Giuliano & Claudio Boxing Club, conform libertatea.ro.

Și tatăl său, care i-a fost toată viața antrenor personal, este legat de lumea sportului. Iulian Stroe este un fost boxer. Însă pasiunea lui pentru sport și dorința de a le impune copiilor un stil de viață solicitant nu a fost văzută întotdeauna cu ochi buni.

Iulian Stroe s-a aflat în repetate rânduri în vizorul Direcției pentru Protecția Copilului din Olt, riscând la un moment dat să fie decăzut din drepturile părintești pentru rele tratamente aplicate minorului, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Anjuli Mack a ținut toate dietele și a făcut sport, dar nu a slăbit deloc. Ce i-a transformat total corpul, de fapt

Ultimele știri