Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Totul despre familia lui Dorian Popa. Pe mama lui o cunoastem toți, dar iată ce se știe despre fratele și tatăl artistului

Dorian Popa are un succes incredibil pe Youtube, Instagram, are piese care sunt ascultate și care sunt cântate de milioane de adolescenți. 

Fanii nu stiu prea multe despre familia lui Dorian Popa

Recent, Dorian Popa a fost invitatul lui Mihai Gâdea la Sinteza zilei, unde a vorbit despre munca pe care o depune zilnic pentru a avea zilnic un astfel de succes. Chiar dacă mulți cred despre el că are o viață ușoară, artistul a povestit și despre faptul că a avut parte de clipe mai puțin plăcute în copilărie.

Dorian Popa are o carieră de succes. Celebrul artist a trecut însă prin momente dificile atunci când părinții săi s-au despărțit. Artistul avea numai 14 ani când s-a întâmplat acest lucru, dar mama sa i-a fost mereu alături și l-a ajutat să treacă mai ușor peste acel moment."Nu aș vrea să fac o dramă din asta, nu aș vrea să o fac pe mama să lăcrimeze în fața televizorului. Ea este o super eroină, a reușit să crească doi bărbați, așa cum ai spus mai devreme. Fratele meu este medic în Germania, medic cardiolog la un spital de renume."

"A reușit să crească doi bărbați în ciuda contextului destul de greu familial. Tatăl meu, în jurul vârstei de 14 ani pe care îi aveam eu și vreo 16 ani fratele meu s-a separat oarecum de noi. Nu ar fi fost asta o problemă, sunt multe familii care nu funcționează în unitate."

"Noi am fost crescuți și educați de așa natură ca să putem înțelege chiar și o separare. Problema a fost atunci când separarea a început să devină, evident numai din partea lui, ori albă ori neagră, din moment ce mama spunea că se poate și gri", a povestit Dorian Popă, la Antena 3.

Mama lui Dorian Popa a lucrat 15 ani în trupa de Teatrului Liric, dar mai apoi a devenit profesoară de canto la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța. Chiar dacă nu i-a fost ușor, mama lui Dorian Popa a ținut loc și de mamă și de tată pentru cei doi fii ai săi și a ținut foarte mult ca băieții ei să aibă o educație bună.Dorian Popa a terminat Academia de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune, iar mai apoi a început filmările la telenovela fenomen Pariu cu viața.

Fratele său, Ciprian, este cu 2 ani mai mare decât el, a terminat Facultatea de Medicină, trăiește în Germania și este de meserie medic cardiolog.

Recomandari