Ultimele cuvinte pe care Regina Elisabeta a II-a i le-a scris Prințului Philip. I-a adus un omagiu special în Capelă

Ultimele cuvinte scrise de Regina Elisabeta a II-a către iubitul ei soț, Prințul Philip, au fost dezvăluite. La înmormântare, Majestatea Sa a ales să facă mai multe lucruri care au dovedit atașamentul față de Ducele de Edinburgh.

Ultimele cuvinte scrise de Regina Elisabeta a II-a către iubitul ei soț, Prințul Philip, au fost dezvăluite

Profimediaimages.ro

Printre acestea se numără un ultim mesaj atașat coroanei de flori, alegerea strategică a locului din Capela St George și un detaliu pe care a dorit să-l țină pentru ea, însă fără succes.

Care au fost ultimele cuvinte pe care Regina Elisabeta a II-a i le-a scris Prințului Philip

Majestatea Sa a ordonat ca deasupra sicriului Ducelui de Edinburgh să fie pusă o coroană specială de flori care purta și un bilet deosebit.

Acesta a fost scris de mână și vopsit în negru, conform ritualurilor de doliu ale Familiei Regale Britanice. ”In loving memory, Elisabeth”, era notat pe bilet.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. Regina Elisabeta a II-a a purtat o bijuterie cu o însemnătate aparte pentru ea și răposatul soț

Coroana așezată pe sicriul ”prințului viking” a fost compusă din crini albi, trandafiri mici, frezii și iasomie.

Ce a ținut Regina Elisabeta alături pe tot parcursul înmormântării Prințului Philip

Regina Elisabeta a II-a a încercat, în timpul ultimului drum al soțului său, să păstreze cele mai dragi amintiri alături. Conform Royal Insider, Majestatea sa a intenționat să aibă cu ea una dintre batistele albe pe care Prințul Philip obișnuia să le poarte la costum.

În ultimul moment, s-a răzgândit și a ales o fotografie, despre care se crede că a fost făcută în Malta.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. De ce William și Harry nu au mers unul lângă altul în cortegiul funerar al Ducelui de Edinburgh

Insula a fost un loc special atât pentru regină, cât și pentru Philip. În calitate de proaspăt căsătoriți, au locuit în Vila Guardamangia, la periferia capitalei Valletta, între 1949 și 1951.

Regina a descris acea perioadă ca fiind una dintre cele mai bune din viața ei, deoarece a fost singura dată când a reușit să trăiască „normal”. Cuplul s-a întors des în Malta, inclusiv pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a nunții în 2007.

De ce Regina Elisabeta a II-a a stat izolată la funerariile Prințului Philip

În mod obișnuit, Regina ar fi stat aproape de membrii familiei sale, dar acest lucru nu s-a întâmplat pentru că regalii au vrut să o protejeze pe Elisabeta a II-a.

Monarhul, în vârsta de 94 de ani, a stat în al doilea rând, la două locuri distanță de al doilea fiu al său, ducele de York și vizavi de moștenitorul ei, Prințul Charles, și Ducesa de Cornawall.

Citește și: Înmormântarea Prințului Philip. Momentul în care Regina Elisabeta a II-a nu și-a mai putut reține lacrimile

Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când Regina alege să se așeze în al doilea rând. Ea a stat în aceeași poziție la nunțile prințului Harry cu Meghan Markle și prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank.

Ultimele știri