Antena Căutare

„Moooor!”. Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu, sfâșietor! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri. FOTO

Ultimul mesaj pe care Costin Mărculescu i l-a trimis unui prieten, cu puțin timp înainte de a muri, a fost dezvăluit.

„Moooor!”. Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu, sfâșietor! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri

Facebook

Omul de afaceri Doru Colangiu s-a întâlnit recent cu Costin Mărculescu. Acesta a publicat două imgini cutremurătoare pe contul lui de Facebook, la câteva minute după vestea tragicului deces al lui Costin Mărculescu.

Una îi înfățișează pe cei doi, împreună, la masă, cel mai probabil la Colangiu acasă.

Cea de-a doua imagine este ultimul mesaj pe care Costin Mărculescu i l-a trimis prietenului său, posibil chiar înainte de a muri: „Doru, moooor!”.

„Moooor!”. Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu, sfâșietor! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri. FOTO

„Moooor!”. Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu, sfâșietor! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri

De ce a murit Costin Mărculescu. Ultima sa iubită a făcut o dezvăluire. „Cazul a fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă”

În imagine se vede că mesajul a fost trimis la ora 22.44, dar nu este specificată ziua. Având în vedere că actorul și-a verificat ultima oară contul de Whats App luni, la ora 12.21, sunt șanse ca mesajul să fi fost trimis către Colgiu duminică seara.

„Toată lumea s-a folosit de mine! Mi-am pierdut vila, mașina, banii, bijuteriile, tot!”. Ce datorii avea Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a murit cu câteva zile înainte de a împlini 51 de ani. A fost găsit mort, în cadă, în apartamentul din București în care locuia cu chirie, cu câinele lui.

Costin Mărculescu. Fișă biografică

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969, la Craiova şi a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani. În 1986, a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, celebrul „Liceenii” alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu.

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu a rămas neîndeplinită! Ce vor face prietenii, pentru el - VIDEO

A devenit faimos pentru rolul ”biologului” clasei, venind cu broaște la școală, pentru ”laboratorul de <<Naturale>>", spre stupefacția lui ”Isoscel”, Tamara Buciuceanu Botez. A rămas celebră rugămintea sa după ce dascălul de matematică îi confiscă bieții batracieni, programați pentru disecție: ”Tovarășa profesoară, tovarășa profesoară vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!”.

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale, promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos şapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. A colaborat cu mai multe Teatre susţinând peste 2.000 de spectacole în tară şi în străinătate jucând împreună cu mai mulţi actori ca Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc. În 1999, a înfiinţat agenţia de modele „Compania de manechine şi fotomodele Costin Mărculescu”.

Lidia Buble, ipostază neașteptată! Cum a fost surprinsă vedeta, după despărțirea de Răzvan Simion: „Iubitul meu”... Alexandra, iubita vloggerului ”Colo”, mesaj neașteptat pe internet. Ce a scris pe Instagram după ce tânărul a fost plasa...
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Fiecare detaliu din imaginea ta dezvăluie un lucru mai puțin cunoscut despre personalitatea pe...
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023 spune că nativii din zodia Gemeni vor avea parte de o...
Parteneri
Horoscopul zilei de 1 februarie 2023. Gemenii trăiesc viața din plin. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x