Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Un bărbat de 57 de ani, diagnosticat cu o boală incurabilă, își va transmite moartea Live, pe Facebook: ”Să vadă lumea chinul meu!”

Un bărbat din Franța, care a fost diagnosticat cu o boală incurabilă, a decis să-și transmită pe Facebook moartea. 

Un bărbat de 57 de ani, diagnosticat cu o boală incurabilă, își va transmite moartea Live, pe Facebook: ”Să vadă lumea chinul meu!”

Alain Cocq își dorește să moară, întrucât nu mai suportă durerile crunte. Ba mai mult, el i-a cerut lui Emmanuel Macron, președintele Franței, să fie eutanasiat, însă a fost refuzat. Acum, însă, el a decis să întrerupă orice tratament și să-și transmită pe Facebook chinul pe care-l trăiește.

Bărbatul în vârstă de 57 de ani suferă de o boală rară în care pereții arterelor se lipesc, provocând insuficiența circulației sângelui în organe.

Patinatoarea Ekaterina Alexandrovskaia s-a sinucis. Tânăra avea doar 20 de ani

Alain se confruntă cu dureri mari de ani de zile și a cerut să fie eutanasiat, însă legea franceză nu permite acest lucru. După 9 operații în ani și un chin nemaivăzut, bărbatul vrea să „spună stop”.

Deși a căutat să-și curme suferința chiar și la președintele Macron, el a fost refuzat.

„Pentru că nu sunt deasupra legii, nu pot să accept cererea dumneavoastră”, i-a răspuns Emmanuel Macron, răspuns care l-a dărâmat pe bărbat.

Artistă iubită, la un pas să își ia viața! Cine a dus-o la marginea prăpastiei: „Simțeam cum mă duc, ca la anestezie”

Alain Cocq va întrerupe tratamentul și estimează că se va stinge în 5 zile, pentru a le demonstra tuturor că legea din Franța ar trebui schimbată.

„Lupta mea va fi una durabilă”, a transmis francezul. În Franța există momentan în vigoare o lege denumită Legea Leonetti, valabilă din 2005, prin care medicii pot eutanasia oamenii în anumite circumstanțe.

Recomandari