Căutare Live

Un mare SECRET al Mădălinei Manole a ieșit la iveală: „Sunt doar câteva persoane care știu asta”

Octavian Ursulescu a întreprins zeci de turnee, cu sute de spectacole, alături de Mădălina Manole, organizate de Anghel Stoian, zis și ”Tati”.

Octavian Ursulescu a întreprins zeci de turnee, cu sute de spectacole, alături de Mădălina Manole, organizate de Anghel Stoian, zis și ”Tati”.

Puțini știu însă că Mădălina a avut prima ei apariție, în postura de solistă de muzică ușoară, într-un spectacol organizat și prezentat de Octavian Ursulescu la Sala Polivalentă din București, sub egida casei de cultură a sectorului 5. Atunci, regretatul Șerban Georgescu a venit și l-a rugat pe Ursulescu, cu care era coleg la Radio, să introducă în distribuție, cu 2 piese, o tânără căreia Șerban îi compusese două piese.

Prezentatorul a acceptat, cunoscând talentul și flerul lui Șerban (evidențiate anterior în colaborarea cu Carmen Rădulescu), deși solista nu figura pe afiș. Succesul a fost imens și așa s-a născut Mădălina Manole, fiindcă anterior evoluase, în ”Serbările Scânteii Tineretului”, într-un duet folk feminin, sub numele de Magda Manole, scrie click.ro. În 1997, cunoscuta realizatoare TVR Ioana Bogdan a realizat, cu ocazia celei de-a X-a ediții a Festivalului ”Cerbul de aur”, o emisiune zilnică de după-amiază, transmisă timp de 2 ore, în direct, de la Teatrul Dramatic din Brașov, locul de desfășurare original al festivalului, în anii 1968-1971.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri