Un nou documentar îl acuză pe Michael Jackson de pedofilie: ”Vocea victimelor trebuie auzită”

 

"Leaving Neverland", un documentar care va fi prezentat la Festivalul de Film Sundance la sfârşitul lunii, prezintă povestea a doi bărbați ce susțin că au victimele lui Michael Jacskon în copilărie.

Moştenitorii lui Michael Jackson au descris drept ''scandalos şi patetic'' noul documentar care-l acuză pe regretatul artist de agresiuni sexuale asupra celor doi copii.

"Iată o altă operă extravagantă, o tentativă scandaloasă şi patetică de a exploata şi de a face profit de pe urma lui Michael Jackson. Este doar o reluare a unor afirmaţii vechi şi neîntemeiate", au precizat moştenitorii cântăreţului într-un comunicat difuzat de mai multe mass-media din SUA.

Doi dintre frații lui Michael Jackson au probleme serioase cu legea, fiind obligați să plătească daune colosale

Documentarul, care îşi ia numele de la extravaganta fermă construită de artist în California, a fost realizat de Dan Reed.

"Dacă am învăţat un lucru acesta este că abuzurile sexuale sunt complexe şi că trebuie auzită vocea victimelor. A fost nevoie de mult curaj pentru aceşti doi bărbaţi să-şi spună povestea şi nu mă îndoiesc de credibilitatea lor", d declarat regizorul Dan Reed.

                 facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe