Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Unul dintre cele mai mari SCRETE ale secolului trecut A FOST DEZVĂLUIT. El este UCIGAȘUL!!!

Uciderea lui Tupak Shakur este considerată una dintre marile drame și în același timp un mare secret ale secolului trecut.

În noaptea de 7 septembrie 1996, Tupac a fost prezent la meciul de box dintre Mike Tyson și Bruce Seldon ce a avut loc la MGM Grand în Las Vegas. După acel meci, unul dintre asociații lui Suge Knight l-a văzut pe Orlando „Baby Lane” Anderson în holul MGM Grand și l-a anunțat pe Tupac de prezența acestuia, Tupac atacându-l. Cei care erau cu Tupac l-au lovit și ei de asemenea pe Orlando Anderson. Bătaia a fost înregistrată pe sistemul de supraveghere al hotelului.

Cu câteva săptămâni înainte, Anderson și câțiva membrii din Crips l-au jefuit pe unul dintre membrii casei de discuri Death Row într-un magazin de încălțăminte, precipitând atacul lui Tupac. După confruntarea sa cu Anderson, Tupac s-a urcat în mașina lui Suge Knight, o limuzină neagră (BMW 750i), împreună cu membrii grupului „The Outlawz” și gărzile de corp pentru a merge către clubul deținut de Death Row, Clubul 662. La 10:55 pm, mașina a oprit la un semafor timp în care Tupac a fost fotografiat. Au fost lasati sa plece fara a fi amendați câteva minute mai târziu. În jurul orei 23:15, a apărut un Cadillac alb din care s-a tras în mașină lui Suge Knight, gloanțele nimerindu-l atât pe Suge Knight, cât și pe Tupac, cel din urmă fiind grav rănit.

Unul dintre cele mai mari SCRETE ale secolului trecut A FOST DEZVĂLUIT. El este UCIGAȘUL!!!

După împușcături, Tupac a fost dus la Centrul Medical Universitar din Las Vegas, unde a fost tratat timp de șase zile, dar a murit din cauza problemelor pulmonare. Pe 13 septembrie 1996, la 04:03 am, Tupac Shakur a fost declarat mort[28]. După acestea, corpul lui Tupac a fost incinerat, iar cenușa sa a fost împrăștiată în Oceanul Pacific, o parte din cenușă fiind amestecată cu marijuana de membrii grupului „The Outlawz”. Familia și prietenii au împărțit resturile rămase într-o ceremonie ce a avut loc în Soweto, Africa de Sud. Ceremonia a fost întârziată de la 13 septembrie 1996 la 16 iunie 1997, care ar fi fost a 26-a zi de naștere a lui Tupac.

De atunci și până astăzi au apărut mai multe ipoteze legate de omul care a apăsat pe trăgaci și i-a luat viața unuia dintre cei mai influenți artiști ai secolului trecut.

DEZVĂLUIREA

Zilele trecute, în media occidentală au apărut primele informații despre o posibilă dezvăluire bombă pe care a făcut-o Duane Keith alias 'Keefe D' Davis, unul dintre oamenii aflați, după propriile spuse, „în mașina din care s-a tras spre Tupac”. Acesta ar fi dezvăluit că ucigașul rapperului a fost Orlando "Baby Lane" Anderson, un cunoscut interolp, cu relații în lumea muzicii.

Unul dintre cele mai mari SCRETE ale secolului trecut A FOST DEZVĂLUIT. El este UCIGAȘUL!!!

Din păcate Baby Lane a murit la puțin timp după dispariția lui Shakur, iar gestul său ar fi fost unul de răzbunare împotriva celui care-l lovise nu de multă vreme într-un club american.

Recomandari