Valentina Pelinel, mesajul emoționant transmis de ziua gemenelor. Ce fotografie a postat cu “mărțișoarele” ei

Frumoasa Valentina Pelinel serbează astăzi aniversarea micuțelor ei, a gemenelor care împlinesc 2 ani chiar în prima zi de primăvară.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste.

instagram

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a postat în urmă cu puțin timp o fotografie înduioșătoare cu întreaga familie, de ziua gemenelor. Micuțele ei, îmbrăcate în rochii identice, ca niște prințese, împlinesc 2 ani, iar mama lor a decis să le transmită un mesaj special.

În fotografie, frumoasa blondină apare alături de cei trei copii ai săi, Milan (4 ani), Rania și Indira (2 ani), și soțul ei, Cristi Borcea, toți cinci fiind îmbrăcați festiv. Se pare că Indira și Rania au avut parte de o petrecere de ziua lor, cu un tort festiv și baloane colorate. La fotografia în care toți 5 apar zâmbitori, Valentina a adăugat o descriere înduioșătoare:

“Pentru noi, aceasta zi este magica si ne-a adus o fericire imensa prin prezenta acestor doua martisoare in viata noastra. O primavara cu dragoste si incredere va dorim tuturor❤🌸🌷”.

Fotografia de familie a atras atenția fanilor și mesajele lor de felictare nu au întârziat să apară.

Citește și: Valentina Pelinel, portret de familie. Cum arată acum cei trei copii ai ei și ai lui Cristi Borcea

Povestea de dragoste dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut trei minunăți, care le aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi și le bucură sufletul.

În anul 2016, Valentina a adus pe lume primul copil al familiei, băiețelul Milan, care are acum vârsta de 4 ani, iar în 2019, frumoasa blondină l-a făcut pe fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo București și tată de gemene, Rania și Indira.

Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit într-un interviu pentru Antena Stars că ea este o persoană veselă în viața de zi cu zi și că are mereu zâmbetul pe buze. Aceasta a vorbit și despre cariera sa, pe care o mai practică ocazional, însă nu căreia nu îi simte lipsa.

Întrebată despre micuții săi, fotomodelul a mărturisit faptul că cele două fetițe ale cupului au crescut și au început să se înțeleagă cu frațiorul lor.

Citește și: Valentina Pelinel a avut parte de cea mai romantică surpriză. Cum a așteptat-o acasă Cristi Borcea

"Vorbesc și fetițele, s-au acomodat foarte bine unii cu alții, pentru că a existat un pic de gelozie din partea lui Milan, dar era normal. Acum sunt prieteni, să zic așa. (...) Amândoi îi răsfățăm, depinde de situație.", a mai spus Valentina pentru Antena Stars.

Deși este mama a trei copii, Valentina are o siluetă suplă și un chip lipsit de riduri, la vârsta de 40 de ani. Soția lui Cristi Borcea a spus în trecut că nu deține niciun secret despre cum să ai un corp de invidiat: „Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”, a spus Valentina Pelinel, scrie ciao.ro.

Ultimele știri