Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Vedete din România cu părinți celebri. Dovada că talentul și carisma pot fi moștenite din familie

Mai multe vedete din România s-au născut în familii unde cel puțin unul dintre părinți era celebru.

Vedete din România care au părinți celebri. Ana Baniciu și Oana Roman se numără printre ele

Instagram

Mai mulți români au devenit celebri, ca părinții lor.

Publicul autohton îi cunoaște pe Ana Baniciu, Ștefan Bănică, sau Tudor Chirilă și, cu siguranță i-au cunoscut și i-au îndrăgit și pe părinții lor.

Iată ce vedete din România au sau au avut părinți celebri!

Ana Baniciu este fiica celebrului artist Mircea Baniciu

Ana Baniciu are 27 de ani și este fiica Mircea Baniciu. Celebrul solist al trupei „Pasărea colibri” se poate mândri cu faptul că Ana i-a călcat pe urme și a devenit o artistă celebră și iubită de publicul românesc. Pe lângă talentul muzical, frumoasa Ana Baniciu a demonstrat și că este o persoană competitivă și perseverentă, câștigând alături de prietena ei Raluk primul sezon al emisiunii Asia Express. Ana Baniciu s-a remarcat și datorită transformărilor sale de la Te cunosc de undeva.

Citește și: Vedete din România care se pot lăuda cu familii numeroase. Care sunt celebritățile care au mulți copii

Talentul, o moștenire în familia Bănică

Cu toții știu că Ștefan Bănică jr. este fiul regretatului actor și muzician Ștefan Bănică senior. Celebrul artist a murit în anul 1995, la vârsta de 62 de ani, dar a apucat să-i insufle fiului său dragostea pentru artă. În concertele sale, Ștefan Bănică jr. și-a obișnuit fanii să introducă un moment în care proiectează pe un ecran imaginea tatălui său și cântă alături de înregistrarea cu el piesa „Cum am ajuns să te iubesc”. Ștefan Bănică are la rândul său un fiu pe nume Radu Ștefan Bănică, acesta moștenind talentul patern. Radu Ștefan Bănică a intrat la facultatea de Teatru și va participa în următorul sezon de la Te cunosc de undeva.

Citește și: Adevărul despre cea mai iubită scenă din Liceenii. Ștefan Bănică și Oana Sârbu au povestit tot

Oana Roman, fiica fostului premier Petre Roman

Oana Roman este fiica fostului premier Petre Roman. Oana Roman este femeie de afaceri și persoană publică, având o edcuație aleasă, la Sorbona. Petre Roman, în vârstă de 74 de ani a fost prim-ministrul României după revoluția din 1989. La bază este inginer și profesor universitar.

Citește și: Vedete care devin părinți pentru prima dată în 2021. Gina Pistol se numără printre ele

Anamaria Prodan, fiica Ionelei Prodan

Anamaria Prodan este fiica regretatei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan. Deși nu i-a călcat pe urme în ceea ce privește muzica, Anamaria a devenit o celebriate în România, prin prisma profesiei de impresară de fotbal. Anamaria Prodan a recunoscut că pe ea niciodată nu a chemat-o Prodan, ci Tănase, ca pe tatăl ei, însă a intrat în atenția publcului ca Prodan, pentru a fi identificată ca fiica mamei sale.

Florin Piersic junior, fiul lui Florin Piersic senior

Cu toții știu că unul dintre cei mai iubiți actori români are un fiu care i-a moștenit talentul artistic. Florin Piersic jr. este fiul lui Florin Piersic senior și al regretatei actrițe Tatiana Iekel. Florin Piersic jr este actor, regizor de teatru și film și scenarist.

Tudor Chirilă, tatăl jurnalist, mama actriță

Artistul Tudor Chirilă este fiul regretatului jurnalist sportiv Ioan Chirilă și al actriței Iarina Dmaian. Ioan Chirilă a fost scriitor de cărți pe teme sportive precum „Șepcile roșii“, „World Cup ’66“, „Argentina“ „Și noi am fost pe Conte Verde”.

Actrița Iarina Demian a fost decorată în 2002 cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

Așadar Tudor Chirilă a moștenit telentul actoricesc de la mama sa și talentul de a scrie de la tatăl său, Tudor Chirilă scriindu-și singur versurile pieselor și fiind autorul cărții „Exerciții de echilibru”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Recomandari