Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Vedete din România fără copii. Au decis că nu vor să devină părinți

A deveni părinte este o decizie extrem de importantă. În România sunt câteva vedete care nu și-au asumat această decizie și cel mai probabil nu vor face acest lucru.

Delia Matache și Mihai Bendeac, printre vedetele autohtone care nu au copii

Mulți oameni sunt de părere că a avea un copil este un lucru necesar de la o anumită vârstă, însă sunt și persoane care dărâmă acest mit și decid să nu aibă copii.

Cum şi unde votezi la alegerile parlamentare 2020. Reguli de pandemie pentru diaspora şi cei aflaţi în carantină

Presiunile sociale autohtone țintesc chiar și vedetele.

Delia: Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil

Delia este una dintre vedetele din România care nu are copii și nici nu este sigură că ar vrea, ținând cont de faptul ca ea însăți se consideră un copil.

Deși are o relație foarte apropiată cu nepoții săi, Jessie și Bogdan, jurata X Factor nu este sigură că ar vrea să aducă pe lume un moștenitor.

„Da, asta o să fie mereu. Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare. S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorinţa mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzaţia că trebuie. Şi eu cred că nu trebuie nimic“.

De asemenea, Delia a menționat de-a lungul timpului că nu își dorește să aducă în această lume un copil.

Citește și: Cum arată azi copiii Oanei Matache, sora Deliei. Jurata X Factor are doi nepoți superbi

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate”, a declarat Delia pentru Click.

Tania Budi, printre vedetele car enu au copii

Tania Budi se numără printer vedetele autohtone care nu au copii.

„Nu cred că sunt atrasă nici de familie, nici de ideea de a avea copii …” declara Tania Budi acum 11 ani pentru Evenimentul Zilei.

În prezent, Tania are 52 de ani și continuă să fie de părere că a avea un copil este o responsabilitate imensă. Totuși, vedeta a declarat la Teo Show că dacă va ajunge în situația de a se simți capabilă să aibă un copil, va adopta unul.

Mihai Bendeac: Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată

Și Mihai Bendeac a declarat că nu își dorește să aibă copii. Pe lângă faptul că a susținut că nu se va însura niciodată și ca să demonstreze că este decis de asta și-a tatuat cuvântul „never” pe degetul inelar, Bendeac a declarant că nu vrea să aducă în această lume un copil:

„Ăștia (n.r. cocalarii) vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor! Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțitilor”.

Dani Oțil: Am vrut să fac un copil anul acesta, dar uitați-vă ce e la televizor

Dani Oțil a declarat anul acesta la matinualul pe care îl prezintă alături de Răzavan Simion că era decis să facă un copil, însă problemele din țara asta l-au făcut să se răzgândească.

„Am vrut să fac un copil anul acesta, dar uitați-vă ce e la televizor! Nu poți! Am mai vrut și în 2008, dar a venit criza! Eram gata-gata, ce să mai? Făcusem și analizele...”, a spus Dani Oțil la emisiunea „Neatza cu Răvan și Dani”.

Oana Zăvoranu: Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră

Oana Zăvoranu în vârstă de 47 de ani a declarat în urmă cu ceva timp, în mediul online, că nu își dorește să aibă un copil și i-a criticat pe cai care i-au pus frecvent această întrebare.

Citește și: Ce spune Oana Zăvoranu despre divorțul lui Pepe și al Ralucăi Pastramă. Primele declarații ale divei

„Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră.Ok ? Întrebare mega comunistă și impertinentă, zilnic pusă! Mă și vedeți pe mine făcând sondaje în rândul populației „Când credeți că ar trebui să am și eu copii?”

Recomandari