Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Victoria Beckham a adoptat "dieta cu pizza" în timpul pandemiei. A mâncat carbohidrați, dar s-a păstrat perfect slabă

Pandemia a făcut-o chiar şi pe Victoria Beckham să îşi încalce principiile alimentare impuse în 2001. Ca să-şi menţină silueta şi tinereţea, fosta Posh Spice a decis atunci să nu mai consume carbohidraţi.

Victoria Beckham a adoptat "dieta cu pizza" în timpul pandemiei

Profimedia Images

Pandemia i-a demonstrat însă că niciodată nu e bine să spui niciodată. Iar cel care i-a sabotat dieta a fost chiar soţul, David Beckham. Plictisit de atâta stat acasă, fostul star al fotbalului britanic a început să experimenteze diverse reţete de pizza. Iar ca să-şi arate sprijinul, familia le-a degustat.

"Este prima dată când fac un blat de pizza. E o crustă frumoasă. Mulţumesc foarte mult", le-a explicat Beckham fanilor, în timp ce le arăta pe Instagram noua sa pasiune, cea pentru gătit.

Între timp, graniţele s-au redeschis, alerta a fost ridicată, iar Victoria a revenit la stilul de viaţă sănătos şi la mâncărurile slab calorice care îi garantează silueta trasă prin inel, notează Observator.

Dieta Victoriei Beckham cuprinde pește, legume, dar și alcool

Dieta Victoriei Beckham este sănătoasă, mult peşte proaspăt, legume proaspete, fructe, multă apă, pentru a se menţine hidratată, multă tequila şi mult vin roşu.

Anul trecut, fosta Posh Spice a mers la un centru SPA din Germania pentru un regim de detoxifiere care costă peste 3.000 de euro pe săptămână. Pe lângă sport, cure cu vitamine şi mese frugale, vedeta a înlocuit alcoolul cu "apa lunii", o băutură despre care se spune că ar fi încărcată cu energia corpului ceresc. În ciuda stilului de viaţă strict, Victoria Becham spune că îmbătrânirea nu o sperie.

"Nu prea poţi să faci mare lucru în acest sens. Sunt OK. Îmi place că îmbătrânesc, am mai multă încredere în mine decât aveam când eram mai tânără. Accept cine sunt, fac în aşa fel încât să fiu pe cât de bună pot să fiu, accept ce am, nu încerc să schimb. Cu siguranţă, nu încerc să arăt mai tânără decât sunt. Vreau doar să arăt cât de bine pot", a declarat Victoria Beckham.

Presa din Regat a scris că în luna martie Victoria şi David Beckham ar fi fost diagnosticaţi cu COVID-19. Ei s-ar fi infectat în SUA, unde David deţine un club de fotbal. La întoarcerea în Marea Britanie, toată familia şi mai mulţi angajaţi ai cuplului au întrat în carantină. Familia Becham şi-a petrecut toată vara la un conac la ţară şi a refuzat să participe la evenimente mondene.

Recomandari