Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

VIDEO! Inegalabilul Dem Radulescu, din arhivele de aur: Povestea Martisorului

Mihai Morar a difuzat, in cadrul emisiunii "Rai da´ Buni", un monolog marca Dem Radulescu in care maestrul explica, in stilul si umorul de neegalat, istoria martisorului.

Mihai Morar a difuzat, in cadrul emisiunii "Rai da' Buni", un monolog marca Dem Radulescu in care maestrul explica, in stilul si umorul de neegalat, istoria martisorului.

"Ceea ce se stie precis e ca martisorul a aparut odata cu snurul, eu am aparut mult mai tarziu, fara snur"
"Cuvantul "martisor" inseamna ceva pentru cineva dat de altcineva altcuiva, e bine sa lamurim lucrurile. Martisorul se da mereu la 1, nu si chenzina, care se da si pe 15.

"Martisorul intotdeauna se da, nu se ia. In caz ca totusi se ia, e un ruj. Martisorul este legat de 1 martie printr-un snur, snurul are doua capete, ca si tramvaiul 14. Numai ca tramvaiul stationeaza la cap, martisorul stationeaza la piept. Martisoarele sunt de mai multe feluri, de aur, de argint, si de anul trecut. Snurul se prinde de martisor, martisorul de snur, iar nevasta se prinde ca mai aveti una…bucata de martisor in buzunarul de la piept. Si astfel a aparut romanta: As dori din piept sa-ti scot inima cu snur cu tot."


Recomandari