Live acumCasa Zurli
Prime Time 20:00iUmor

VIDEO! Mariana Moculescu s-a indragostit de un student

Un student la Teatru i-a sucit capul Marianei Moculescu care a trecut pana si peste diferenta de varsta pentru a deveni iarasi o femeie fericita.

In timp ce se cearta cu fostul iubit prin presa scrisa, Mariana Moculescu a venit la Acces Direct cu cel mai nou barbat pe care doreste sa il promoveze.

Este vorba despre Catalin Lungu, un tanar student la Teatru care se asociaza deja cu imaginea si statutul muzical al jurnalistei porno, Ioana Popescu.

La Acces Direct, Mariana Moculescu a vorbit despre noua ei relatie, evitand totusi sa spuna ce fel de sentimente nutreste pentru tanarul ei iubit.

"Astept sa mai treaca putin timp, il admir pe Catalin Lungu, dar nu vreau sa ma pripesc si sa vorbesc in fata publicului despre sentimente intense", a spus Mariana Moculescu, aratandu-se insa din cale afara de protectiva cu tanarul Catalin Lungu.

Atmosfera romantica de la Acces Direct a fost insa stricata de interventia lui Cristi Marin care s-a luat inca o data la harta cu Mariana Moculescu, incercand sa duca iarasi discutia pe teren sexual.

Au iesit la iveala sms-uri trimise in numar exagerat, Mariana Moculescu plangandu-se ca fostul iubit i-a scris aproape 300 de declaratii, sunand toate la fel: I love you!

Din fericire, lucrurile nu au denaturat ca de obicei, astfel ca pana si Simona Gherghe a apucat sa isi spuna parerea despre acest scandal si mai ales sa rada de protagonisti. "Mie mi se pare ca suntem intr-o mare piesa de teatru aici!".

Teatrul s-a confirmat pana la final, fostul iubit al Marianei Moculescu ajungand sa danseze plin de ritm tocmai pe muzica interpretata de actualul iubit, Catalin Lungu.

Recomandari