Antena Căutare

VIDEO! Momente de cumpana pentru actorul Iurie Darie

Iurie Darie asteapta o interventie salvatoare. Pentru ca actorul sa se recupereze, este necesar ca medicii sa-i dreneze lichidul adunat in cavitatea craniana, insa o infectie din organism ii determina sa fie extrem de prudenti. Actorul a fost vizitat si astazi de prieteni, dar starea lui este in continuarea una foarte subreda.

Momentan, doctorii nu au luat nicio decizie cu privire la data cand va avea loc interventia chirurgicala. Conform asistentelor de pe sectia de neuro-chirurgie a spitalului Bagdasar Arsenie, acolo unde Iurie Darie este internat de aproape o saptamana, sigur este numai faptul ca operatia va fi efectuata.

Procedura chirurgicala in sine este una simpla, insa avand in vedere faptul ca actorul are o varsta inaintata si multiple alte afectiuni, pot aparea complicatii.

Astazi, Iurie Darie a fost vizitat de regizorul Sergiu Nicolaescu, care a plecat din salonul acestuia destul de dezamagit, din cauza ca actorul nu l-a recunoscut.

Cea mai frumoasa femeie din lume, desfigurata... VIDEO! Vogue dedica un numar special sportivilor americani de la Jocurilor Olimpice...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x