Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

VIDEO! "Oana Lis s-ar potrivi la Greenpeace, salvatorii de balene"

Invitatul lui Cristi Brancu in emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2, Dan-Silviu Boerescu a spus in ce reviste le-ar vedea el pe vedetele showbizului romanesc.

La vederea unei poze cu Oana Lis in costum de baie, Dan-Silviu Boerescu a spus pe loc in ce revista s-ar potrivi. "O cunosc pe Oana si stiu ca are simtul umorului. Cred ca ar fi foarte potrivita pentru coperta unei reviste editate de Greenpeace, ca ei salveaza balenele."





Aceeasi parere a avut-o si cand a venit vorba de Raluca Badulescu: "De cate ori putem avea Greenpeace in seara asta?" a intrebat razand Dan-Silviu Boerescu.

A trecut la etichetat si modelul Madalina Ghenea, care i s-a parut potrivita pentru o revista Discovery sau Titanic, "pentru ca a esuat un pic". Pe Andreea Tonciu a asezat-o, simplu, in "mazeta sporturilor", iar pe Alina Plugaru a caracterizat-o drept "o fata cu preocupari intelectuale, care pune mana pe multe carti".

Daca pe Nikita ar aseza-o pe un pliant pentru fast-food, sub sloganul "Shaorma cu de toate", Dan-Silviu Boerescu o respecta pe Bianca Dragusanu pentru modul in care a evoluat, considerand ca "poate sa tina orice revista in spate".

Recomandari