Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

VIDEO! Roxana Vancea si-a aerisit partile intime in emisiune!

Roxana Vancea a "oferit" colegilor de platou ocazia unor noi comentarii aproape rautacioase. Dani Otil a acuzat-o ca isi aeriseste in emisiune partile intime!

In cadrul unei discutii matinale despre ce doresc barbatii de la o femeie, Roxana Vancea s-a laudat ca detine toate partile anatomice considerate puncte de atractie pentru publicul masculin.

"Un bust voluptuos, un posterior obraznic, un abdomen plat si picioare zvelte. Eu le am pe toate!", s-a laudat Roxana Vancea, lansand si o provocare in directia lui Razvan si Dani: "V-ar place asa, o bucatica de jambon?".

Vecina a decis sa lege aceasta intrebare de exercitiile fizice pe care le-a prezentat vineri dimineata. Ea si-a antrenat gambele, insa miscarile s-au dovedit de alta natura decat cea sportiva.

In timpul unor fandari largi, pana si Dani Otil i-a reprosat Roxanei Vancea ca incita imaginatia masculina din cale afara. "Alea nu sunt exercitii pentru gambe, alea sunt miscari prin care iti aerisesti tu partile intime!", i-a spus Dani Otil.

Recomandari