Căutare Live

Viorel de la "Mireasă pentru fiul meu", mesaj emoţionant pentru femeia care o să îl facă tătic! Iată cum arată iubita lui

Viorel a venit la "Mireasă pentru fiul meu" cu speranţa că o să îşi găsească jumătatea. A avut o relaţie controversată cu Oana, însă totul s-a terminat brusc. De atunci, viaţa lui s-a schimbat radical.

Viorel şi Oana au format un cuplu în casa "Mireasă pentru fiul meu"

Viorel a venit la "Mireasă pentru fiul meu" cu speranţa că o să îşi găsească jumătatea. A avut o relaţie controversată cu Oana, însă totul s-a terminat brusc. De atunci, viaţa lui s-a schimbat radical.

Oana de la "Mireasă pentru fiul meu", despre bărbatul care i-a cucerit sufletul: "Este o persoană specială şi foarte dragă sufletului meu!"

Viorel şi Oana, pe vremea în care formau un cuplu

De ce spunem asta? Pentru că Viorel a cunoscut o femeie specială în urmă cu un an şi chiar urmează să devină tătic peste puţin timp. Recent, acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj special pentru cea care i-a furat inima.

Viorel şi iubita sa - Sursa foto: Facebook

"De ce te iubesc!? Pentru ca tu m-ai facut sa simt ce inseamna cu adevarat dragostea. Pentru ca tu esti totul pentru mine. Pentru ca fara tine nu pot sa traiesc. Te iubesc pentru ca imi esti alaturi mereu. Pentru ca in curand vei aduce pe lume o minune de fetita, fetita noastra, rodul iubirii noaste... Te iubesc din tot sufletul", a scris Viorel pe pagina personală de Facebook.

Andreea Bălan, postare surprinzătoare pe Facebook! Artista le transmite un mesaj jurnaliştilor din România... Totul este posibil e posibil când eşti Bianca Drăguşanu! Ultima achiziţie a vedetei va rupe gura târgului...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri