Căutare Live

Virgil Ianțu s-a îmbolnăvit de coronavirus. Care e starea sa

Celebrul prezentator Virgil Ianțu a anunțat că s-a îmbolnăvit de coronavirus, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Virgil Ianțu e ultima vedeta ce s-a îmbolnăvit de coronavirus. El a anunțat că s-a infectat cu COVID-19 printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Din fericire, vedeta are o formă ușoară a bolii. Alături de mesajul prin care anunța că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, Iantu a publicat și o imagine cu personalul medical echipat în echipamentul necesar în timpul pandemiei.

“Această poză e făcută astăzi și poate vă surprinde. Da, deși am fost extrem de atent cu protecția și cu normele de igienă, am contactat Covid,” a scris Ianțu pe Instagram.

“Din fericire am o formă ușoară și voi trece peste asta cu bine,” a continuat el si le-a mulțumit medicilor care l-au îngrijit.

Aceasta poze e facuta astazi si poate va surprinde. Da, desi am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid. Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine. Vreau sa le multumesc celor de la Spitalul Monza si acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care il fac in fiecare zi pentru noi toti. A fost o experienta care m-a facut sa ii apreciez si mai mult pe cei care in fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar sa nu lasati garda jos si sa va protejați cat puteti, purtand masca si exagerand cu igiena. Asta pentru voi si pentru cei dragi voua. Va doresc sanatate, iar mie imi doresc negativare rapida! @spitalulmonza @luca.militello.7701

A post shared by Virgil Iantu (@virgiliantuofficial) on

“A fost o experiență care m-a făcut să îi apreciez și mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi vă rog doar să nu lăsați garda jos și să vă protejați cât puteți, purtând masca și exagerând cu igiena. Asta pentru voi și pentru cei dragi vouă. Vă doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”

Gemenele identice care împart același iubit și dorm în același pat. Ce alte obiceiuri bizare au surorile... Imaginea publicată de Gina Pistol după ce a anunțat că e însărcinată. Cât de mare e burtica ei de gravidă...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri