Căutare Live

Vladimir Drăghia, dat în judecată. De ce riscă să plătească mii de euro pentru o sumă infimă

Vladimir Drăghia a fost dat în judecată de către o firmă de recuperări creanțe și riscă să plătească sume mari, în cazul în care va pierde procesul.

Vladimir Drăghia are, din nou, probleme cu legea

Instagram

Potrivit Fanatik, se pare că este o practică a unor companii de recuperări creanțe, aceea să acționeze în judecată persoane cu datorii mici, pentru a câștiga sume mari, în cazul în care se obține câștig de cauză.

Vladimir Drăghia a fost dat în judecată pentru suma de 338 de lei iar dacă pierde procesul, nu doar că va plăti sume care ar ajunge la mii de euro, ci chiar ar putea fi executat silit și i s-ar bloca și conturile, potrivit aceleiași surse.

Vladimir Drăghia a mai avut probleme cu legea și în 2019

Acesta a mai avut probleme cu legea, în 2019, când a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și:Vladimir Drăghia și soția lui au dezvăluit sexul bebelușului. Imaginea adorabilă prin care au dat vestea

Atunci, Drăghia a fost condamnat la 8 luni de închisoare, a efectuat 80 de zile de muncă în folosul comunității și a fost sub supraveghere timp de doi ani.

Condamnă pe inculpatul Drăghia Vladimir Roland la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere. Stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani.

Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei / Consiliul Local Sector 2 Bucureşti ca pe o perioadă de 80 zile, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă, s-a arătat în decizia magistraților din Constanța, la vremea respectivă.

Citește și:Cât de mult a crescut fiica lui Vladimir Drăghia. Micuța și tatăl său au fost filmați într-o ipostază adorabilă la piscină

Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru și au împreună p fetiță, Zora, iar în curând, cei doi vor fi din nou părinți, tot de fetiță.

Ce salariu încasează lunar Ioana Ginghină de la teatru și din pensia alimentară. Ce declarații a făcut în acest sens act... Irina și Răzvan Fodor, portret înduioșător de familie cu fiica lor. Cum s-au fotografiat cei trei de Paște: „O familie p...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x