Căutare Live

Vladimir Putin, din nou tată?! Cine e femeia care i-ar purta copilul și de ce liderul de la Kremlin ar fi fost întristat de veste

Comportamentul sumbru al lui Vladimir Putin a fost pus pe seama zvonurilor că urmează să devină tată. Se pare că liderul de la Kremlin, în vârstă de 69 de ani, are cel puțin doi copii cu fosta gimnastă Alina Kabaeva și se pregătește pentru a îl întâmpina pe cel mai micuț membru al familiei.

La ultimele apariții publice, Vladimir Putin a părut ”deprimat și oarecum distant”. Conform Mirror, ar exista un motiv pentru care președintele Rusiei este vizibil afectat. Dincolo de războiul pe care l-a declanșat în Ucraina, liderul de la Kremlin mai are și alte probleme.

Profimediaimages.ro

La ultimele apariții publice, Vladimir Putin a părut ”deprimat și oarecum distant”. Conform Mirror, ar exista un motiv pentru care președintele Rusiei este vizibil afectat. Dincolo de războiul pe care l-a declanșat în Ucraina, liderul de la Kremlin mai are și alte probleme.

Alina Kabaeva, iubita secretă a lui Vladimir Putin, ar fi însărcinată, transmite analistul Valery Soloviev

Conform analistului politic rus Valery Soloviev, despre care se spune că are o rețea de persoane în interiorul Kremlinului, supărarea lui Putin vine după ce a aflat că Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, ar fi din nou însărcinată.

Bărbatul a distribuit știrea pe popularul canal de știri rusesc Telegram GeneralSVR, relatează sursa citată.

„Am informat deja că ieri, președintele rus Vladimir Putin, conform martorilor oculari, părea deprimat și oarecum distant. Este de înțeles, ieri Putin a aflat că concubina sa de lungă durată și mama copiilor săi, Alina Kabaeva, este însărcinată din nou. Aici președintele ar trăi și ar fi fericit, dar nu...”, se notează în articolul menționat.

Citește și: Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, inclusă în pachetul UE de sancţiuni. Pentru ce este ea celebră

Vladimir Putin nu a recunoscut niciodată că are o relație cu Kabaeva, care acum lucrează ca director media, dar mai multe date sugerează că este mama a cel puțin doi dintre copiii săi secreți.

Unde s-ar afla Alina Kabaeva și copiii ei secreți cu Vladimir Putin

Președintele rus Vladimir Putin și-ar fi ascuns partenera de viață, pe Alina Kabaeva, și cei patru copii ai lor în Elveția, potrivit unor informații obținute de Page Six.

Alina Kabaeva, una dintre cele mai apreciate gimnaste din istorie, s-ar afla departe de Rusia, într-o cabană privată „undeva” în Elveția, țară renumită pentru neutralitatea sa.

Se crede că Kabaeva are patru copii cu președintele rus, deși nu a confirmat niciodată informațiile.

Citește și: De ce a fost criticat Papa Francisc de Biserica Ortodoxă Rusă. Suvernaul Pontif, declarații dure: "Băiatul de altar al lui Putin"

”În timp ce Putin își asumă atacul asupra Ucrainei, atacând cetățeni nevinovați și provocând o criză a refugiaților, familia sa este ascunsă într-o cabană foarte privată și foarte sigură undeva în Elveția – cel puțin pentru moment.

Alina are doi băieți și gemene cu Putin, care s-au născut în Elveția. Toți copiii au pașapoarte elvețiene și îmi imaginez că are și ea.”, a declarat o sursă pentru publicația citată.

Sursele citate mai spun că Vladimir Putin și Alina Kabaeva au două fete gemene, în vârstă de 7 ani, care s-au născut lângă Lugano, Elveția, în februarie 2015.

Putin, care mai are alte două fiice adulte, Maria, 36 de ani, și Katerina, 35 de ani, din căsătoria cu Lyudmila Shkrebneva, s-a luptat din greu pentru a-și proteja copiii de mass-media.

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Vladimir Putin acum. Surse din anturajul lui spun că va fi operat

Ținuta Danei Budeanu care a “obligat-o” să renunțe la sutien a atras atenția tuturor. În ce ipostaze s-a fotografiat des... Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, filmată când își pălmuiește băiețelul. Imaginile pe care vedeta le-ar vrea șters...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x