Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30X Factor

Vlăduța Lupău are coronavirus. Mesajul pe care l-a transmis după ce a făcut publică informația

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de la noi din țară, iar recent, aceasta a publicat pe contul de Instagram un story și un mesaj în care a anunțat că a fost depistată pozitiv cu Covid-19.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de la noi din țară, iar recent, aceasta a publicat pe contul de Instagram un story și un esaj în care a anunțat că a fost depistată pozitiv cu Covid-19.

Instagram

Vlăduța Lupău a publicat o serie de story-uri în care le-a explicat fanilor toate simptomele pe care le-a avut începând de duminică, febră, transpirație, tuse și dureri în spate, dar că starea ei de sănătate este una bună.

Anunțul prin care Vlăduța Lupău a dezvăluit că are coronavirus

"Dragii mei... vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. 🦠✅ Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa 🙏🏼

Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare. Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este “De unde am contractat virusul?” ... nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.
Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!
", a scris cântăreața.

Citește și: Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre copil. Declarațiile pe care le-a făcut cântăreața în direct la TV

Vlăduța Lupău are coronavirus

Vlăduța Lupău a primit multe mesaje de susținere

Aceasta a mai spus că în urma declarației ei a primit foarte multe mesaje, de încurajare, dar și mesaje răutăcioase, iar cele din urmă au supărat-o foarte rău. Vlăduța spune că au fost mulți cei care au acuzat-o că a primit bani ca să declare că are Covid-19, dar au vorbit urât și despre faptul că recent s-a văzut cu nepoțica ei.

Artista a lămurit totul pe contul de Instagram și a mai menționat că cei care i-au trimis mesaje negative vor primi block și că speră ca aceștia să nu-i mai asculte niciodată muzica pentru că sunt niște oameni răi.

Recomandari