Căutare Live

Vlăduța Lupău merge la Paris pentru a-și rezolva problemele de sănătate. Ce declarații a făcut cântăreața

Vlăduța Lupău a povestit pe rețelele de socializare faptul că trebuie să meargă la Paris pentru a-și rezolva o problemă medicală cu care se confruntă de mai multă vreme.

Vlăduța Lupău se pregătește să meargă la Paris pentru a-și rezolva o problemă de sănătate

Instagram

Cântăreața de muzică populară a povestit pe rețelele de socializare faptul că suferă de o tuse puternică de foarte mult timp și, deși a mers la mai mulți specialiști, artista nu a găsit sub nicio formă o rezolvare.

Vlăduța Lupău merge la Paris, la doctor, pentru a-și rezolva o problemă medicală cu care se confruntă de mai multă vreme

Vlăduța Lupău a făcut o serie de declarații pe rețelele de socializare, unde a povestit faptul că urmează să se trateze de tusea cu care s-a luptat mai multă vreme. După ce a încercat să primească cel mai bun tratament în România, însă fără succes, vedeta a explicat că în Paris a reușit să găsească un medic bun și cunoscut care ar putea să-i găsească o rezolvare la problema ei.

Citește și: Vlăduța Lupău, operată de 2 ori în ultimele 4 luni. Mesajul postat de artistă la externare

Vedeta a povestit chiar pe contul personal de Instagram despre ce este vorba, explicând că nu a reușit să găsească nicio soluție, iar unica ei șansă să se vindece ar fi o vizită în cabinetul unui doctor vestit din Paris care s-a mai confruntat cu astfel de cazuri și a găsit rezolvare.

''Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal'', au fost declarațiile făcute de Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, în urmă cu foarte puțin timp.

Vlăduța Lupău a explicat și motivul pentru care ea a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău a suferit 2 operații în decursul a 4 luni, în acest an

Vlăduța Lupău a dezvăluit, pe contul său de Instagram, că a ajuns pe mâinile medicilor anul acesta și a suferit două operații. La externare, după cea de a doua intervenție chirurgicală, Vlăduța Lupău a scris pe Instagram un mesaj pentru fanii săi. Este pentru prima dată când interpreta de muzică populară vorbește despre momentele dificile din viața sa.

Citește și: Vlăduța Lupău, cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit de la soțul ei, la doi ani de la căsătorie. Cum a reacționat

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

”În ultimele 4 luni am trecut prin 2 operații destul de dificile (NU ESTETICE!) fiecare fiind o reușită,sper! Vreau doar să vă mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist/persoană publică ... stă un om. Și unele povești trebuie să rămână nespuse... nu totul este pentru vizualizări și rating!”, scria Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram, în urmă cu câteva luni.

În imaginea publicată de brunetă, Vlăduța apare îmbrăcată într-un tricou gri, peste care și-a pus o jachetă de blugi. Pe mâna stângă se poate observa un bandaj, care se pune de regulă după o branulă.

Cântăreața ține în mâini un buchet de lalele galbene și privește spre camera de fotografiat. Expresia facială a Vlăduței este diferită de cea pe care obișnuiește să o afișeze la aparițiile sale publice sau pe rețelele de socializare.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Gabriela Prisăcariu a publicat un filmuleț în care se vede chipul micuțului ei și al lui Dani Oțil.Cât de drăgălaș este ...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri