Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Vlogger celebru din România, bătut cu fierul pe stradă! Bianca Adam (Tequila) a filmat atacul

Celebrul Vlogger Bianca Adam, cunoscută și drept Tequila, a dezvăluit detalii incredibile despre clipele de coșmar prin care a trecut recent, după ce a fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar.

Bianca Adam (Tequila) a fost bătută pe stradă

Celebrul vlogger susține că nu dorește să facă publică identitatea agresorului, ci va acționa pe cale legală pentru ca acesta să fie pedepsit.

BIANCA ADAM (TEQUILA) A FOST BĂTUTĂ PE STRADĂ

Celebra Bianca Adam, cunoscută publicului din România și drept Tequila, i-a lăsat mască pe fani atunci când a făcut o dezvăluire incredibilă!

„Acum câteva zile am fost bătută pe stradă de un dezvoltator. Un dezvoltator imobiliar, un om de la care cumperi apartamente, adică un om serios și sănătos la cap. Mi-a luat câteva zile să trec peste șoc. Lucrurile astea trebuie spuse”, și-a început Bianca Adam mărturisirea.

Ulterior, aceasta a început să povestească întreaga întâmplare cu lux de amănunte.

Astfel a ieșit la iveală faptul că tânăra a fost lovituă cu o bucată de fier folosit în construcții, iar rana produsă a avut în jur de 17 centimetri.

În doar câteva ore, clipul video postat pe YouTube a adunat mai bine de trei sute de mii de vizualizări și reacții din partea internauților, care au fost uimiți de acest incident.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro