Căutare Live

Vulpița și Viorel, surpriză la întoarcerea acasă. Cum au fost întâmpinați la Blăgești

Vulpița și Viorel nu mai sunt vedete. Ei s-au întors acasă, la Blăgești.

Vulpita

Cea care i-a întâmpinat cu drag a fost chiar soacra Vulpiței. Ea a reușit să-i convingă pe cei doi să renunțe la celebritate și să se întoarcă acasă la fetița lor.

Mama lui Viorel a venit la București pentru a discuta cu cei doi despre viața lor și despre faptul că fetița lor are nevoie de părinții ei.

La întoarcerea acasă, cei doi nu au fot întâmpinați așa cum și-au imaginat

O vecină a povestit, conform EVZ, că Vulpița nu a fost primită prea bine de către socrii ei după ce a apărut la televizor cu un alt bărbat. Situația a revenit la normal în scurt timp, mai ales datorită câștigurilor pe care soții Stegaru le-au înregistrat.

"Au fost primiți bine, în mare parte, însă satul vorbește în continuare despre ei și despre ceea ce s-a întâmplat în București. S-au certat puțin atunci când au venit acasă, Ilinca le-a reproșat că ea este bătrână și nu mai poate să se ocupe de copilul lor, că trebuie să lase circul acolo unde l-au și găsit și să stea acasă, pentru copilul lor", a mai spus veccina, conform EVZ.

Sunt unii dintre cei mai populari artiști din România, dar puțini știu ce scrie în buletinul lor. Cum le cheama de fapt ... Andreea Bălan a făcut “dansul divorțatelor” pe TikTok. Cum arată și ce i-au răspuns fanii...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri