Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Doamne, Dumnezeule! Zoë Kravitz, fiica vitregă a lui Jason Momoa, în scene de amor! Noua Catwoman, goală pușcă! Foto

Zoë Kravitz, fiica vitregă a lui Jason Momoa, apare goală, în ipostaze incendiare, într-un show de televiziune, „High Fidelity”.

Zoë Kravitz

Show-ul „High Fidelity”, lansat de Hulu, este bazat pe romanul din 1995 semnat de Nick Hornby.

În vârstă de 31 de ani, Zoë Kravitz, fiica actriței Lisa Bonet și a cântărețului Lenny Kravitz, face parte din distribuția noului film „The Batman”, în care o interpretează pe Catwoman. În acest rol, ea va fi succesoarea unor actrițe precum Michelle Pfeiffer („Batman Returns", 1992), Halle Berry („Catwoman", 2004) sau Anne Hathaway („The Dark Knight Rises").

Zoe Kravitz a mai jucat în filme ca: „X-Men: First Class”, „Mad Max: Fury Road”, „Fantastic Beasts and Where to Find Them” și „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”.

Citește și: Singura femeie pe care a iubit-o vreodată Jason Momoa are 1,57 metri înălțime și este cu 12 ani mai în vârstă decât el! Povestea lor, incredibilă! „Când am văzut-o...”

Mama lui Zoe Kravitz, Lisa Bonet, formează un cuplu noncoformist cu Jason Momoa. Cei doi au împreună doi copii cu nume inedite - o fiică, Lola Iolani Momoa, în vârstă de 11 ani, și un fiu, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, în vârstă de 10 ani. Numele lor înseamnă „șoim regal”, respectiv „războinic, putere, ploaie și întuneric”.

Anterior, Lisa Bonet a fost căsătorită cu tatăl lui Zoe Kravitz, cântărețul Lenny Kravitz. Cei doi ar avea o relație de prietenie în prezent.

Recomandari