Antena Căutare

Reacția lui Smiley când a auzit prima dată bătăile inimii fetiței sale. Gina Pistol a dezvăluit tot despre momentul emoționant

În cadrul show-ului Speak la cuțite Gina Pistol a vorbit despre momentul în care Smiley a auzit pentru prima dată bătăile inimii fiicei lor, în timpul sarcinii.

gina pistol sta pe un fotoliu si tine teleofnul in mana pentru a-i arata lui speak ceva Galerie
Gina Pistol i-a povestit lui Speak reacția pe care a avut-o Smiley când a auzit pentru prima dată bătăile inimii fetiței lor

Speak a realizat episodul 10 de „Speak la cuțite” și a avut o discuție cu Gina Pistol. Frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite i-a mărturisit lui Speak cum a fost când tatăl copilui ei a auzit pentru prima dată bătăile inimii fetiței, în timpul sarcinii. În culisele emisunii Chefi la cuțite, Speak a găsit un moment în care să vorbească despre sarcina Ginei Pistol, iar prezentatoarea i-a arătat acestuia filmări în care fetița mișca în burtică.

Frumoasa prezentatoare a povestit că la prima ecografie tatăl fetiției ei își dorea să filmeze momentul, dar când a auzit bătăile inimii bebelușului nu a mai fost în stare să facă niciun gest, acesta rămânând încremenit de uimire.

Cum a descris Gina Pistol momentul în care Smiley a auzit pentru prima dată bătăile inimii fetiței lor

„Andrei la prima ecografie când i-a auzit inima era... (n.r. cu gura căscată). A vrut și el să filmeze dar...(n.r. a rămas încremenit)”, i-a povestit Gina Pistol lui Speak.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Speak a fost impresionat de poveștile Ginei din timpul sarcinii și de filmulețele cu fetița mișcând în burtică.

Citește și: Cum arată Gina Pistol la 10 zile după ce a născut. Prin ce a trecut prezentatoarea imediat după ce a adus-o pe lume pe fetița sa

Gina Pistol și Smiley au devenit părinții unei fetițe minunate pe data de 9 martie 2021, iar în timpul sarcinii, frumoasa prezentatoare a putut fi alături de chefii Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu la filmările sezonului cu numărul 9 de Chefi la cuțite.

Gina Pistol a anunțat pe rețelele sociale că fiica ei poartă numele de Josephine Ana Maria. „Josephine, ne-am îndrăgostit iremediabil de primul ei zâmbet”, a scris frumoasa prezentatoare pe Instagram.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 10. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În ziua în care a născut, printre cei care au felicitat-o pe Gina s-au numărat colegii săi de la Chefi la cuțite.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 10. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 11. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x