Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 12. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

La finalul unei ediții savuroase din emisiunea „Chefi la cuțite”, Speak a dorit să afle cât mai multe secrete de la jurați. Ce detalii neștiute au ieșit la iveală în episodul 12 „Speak @ cuțite”?

speak îîn culisele Chefi la cuțite, stând pe canapea, n episodul 12„Speak @ cuțite” Galerie
Speak a stat de vorbă cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și a aflat detalii surprinzătoare în episodul 12 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

Fiecare ediție a emisiunii „Chefi la cuțite” bucură publicul cu povești de viață surprinzătoare, momente de neuitat și rețete gustoase, în combinații îndrăznețe.

De fiecare dată, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu își iau foarte în serios rolul de jurați și analizează extrem de atent preparatele.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 12 „Speak la cuțite”

Urmărindu-in deja de ceva timp, Speak a devenit curios și a dorit să afle mai multe detalii și secrete. S-a strecurat în culise și a făcut descoperiri importante, în episodul 12 „Speak @ cuțite”!

„În episodul de astăzi sunt foarte curios și vreau să aflu cât mai multe despre gusturi și despre cum jurizează chefii fiecare farfurie”, a dezvăluit acesta, având lista de întrebări deja pregătită.

Primul pe care l-a luat la întrebări a fost chiar Florin Dumitrescu, cel mai tânăr dintre jurații „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Costi Ioniță i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale. Ce a recunoscut

„Ai cele patru gusturi, după care le împarți pe categorii legumele și ingredientele în general. Care e dulce, care e amar, care e acru, care e sărat. După aia vii și zici care e moale, care e lichid. Ai gust, ai textură, ai culoare, ai condimentele și apoi din toată povestea asta reușești după aia să construiești un mesaj coerent, culinar vorbind”, a dezvăluit Florin Dumitrescu.

„Cum poți să mănânci douăzeci și ceva de farfurii pe zi? Nu ți-e rău?”, l-a întrebat apoi Speak pe Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu și Speak, discutând în culisele „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu a discutat cu Speak la „Chefi la cuțite”

„Noi nu mâncăm douăzeci și ceva de farfurii pe zi. Tu mănânci o ciorbă la o masă? Data viitoare când vei mânca ciorba să numeri din câte linguri o vei mânca și cu câte îmbucături de pâine și cât ardei iute. Și ai să vezi că vei lua de mai mult de douăzeci și ceva de ori din ciorbă”, a fost explicația acestuia.

„Păi și nu ți se face rău de la stomac, cum mai simți gustul?”, a mai întrebat Speak.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 martie 2021. Maria Elena Ballestero a gătit o rețetă din Venezuela și i-a impresionat pe chefi cu povestea ei

„Dragul meu, noi cu asta ne ocupăm”, a mai dezvăluit juratul.

Ce alte detalii a mai reușit să descopere Speak și ce s-a întâmplat în culise? Află totul urmărind mai sus episodul 12 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 11 din „Speak @ cuțite”!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 12 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 11. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x