Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 13. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak este un pofticios și un curios fără pereche așa că artistul a făcut show de zile mari în episodul 13 „Speak @ cuțite”! Ce detalii au ieșit la iveală despre îndrăgitul show culinar?

speak în episodul 13  „Speak@cuțite” Galerie
Speak se distrează de minune în culisele show-ului „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a demonstrat încă o data publicului faptul că pasiunea pentru bucătărie nu cunoaște limite de vârstă, motiv pentru care nu trebuie să fii un bucătar de renume ca să poți pregăti o farfurie cu totul și cu totul deosebită.

Și de data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în bucătărie pentru o amuletă puternică, în dorința lor de-a obține cât mai multe avantaje pentru confruntările pe echipe.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 13 „Speak la cuțite”

La finalul unei ediții savuroase, ce a ținut publicul cu sufletul la gură, Speak s-a strecurat în culise, pentru a afla totul despre magia ce se întâmplă dincolo de camerele de filmat!

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Florin Dumitrescu a dat al doilea cuțit de aur. Cine e Ștefan Borleanu, tânărul care l-a uimit

Extrem de pofticios, acesta s-a strecurat în bucătăria unde gătesc cei trei jurați, în proba de amuletă. Dumicat după dumicat, acesta a avut grijă să se servească din toate deliciile din jur.

„Băi, ce-mi place aici! Aoleu, ce-mi place la voi”, a fost reacția lui Speak, încântat de faptul că a dat o tură pe la toate farfuriile de pe bancurile de lucru. Apoi, terminând cu ce a găsit la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, simpaticul coprezentator „Chefi la cuțite” a mers mai departe și a „vânat” alte rețete savuroase, de data aceasta fiind vorba despre cele pregătite de concurenți.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Bogdan Alexandrescu (Dexter) a dezvăluit cine a câștigat amuleta 13! Surpriza a fost mare

„Episodul de astăzi e episodul meu preferat, se numește all you can eat”, a mai explicat acesta, încântat.

Ajuns în preajma fotografului emisiunii „Chefi la cuțite”, care ne aduce mereu cadre spectaculoase cu mâncărurile concurenților, Speak s-a înarmat din nou cu o furculiță și a pornit „atacul”, fără pic de regrete. Din ce se poate vedea, artistul savurează din întreaga experiență de la „Chefi la cuțite”.

La un moment dat, Florin Dumitrescu i-a oferit colegului său de platou niște sfaturi utile, pentru a putea face față zecilor de farfurii care trec pe banda jurizăririi! Ce a dezvăluit și cum pot chefii să mănânce zeci de preparate în fiecare zi? Află totul urmărind clipul video de mai sus din episodul 13 „Speak @ cuțite”.

Hai să (re)vezi aici episodul 12 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x