Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 15. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Speak la cuțite aduce iar fanii Chefi la cuțite în culisele emisiunii culinare preferate, în episodul 15. De această dată, gazda emisiunii nu a fost Speak, ci Ștefania!

speak, catalin scarlatescu, stefania, culise chefi la cutite, fundal rosu si galben Galerie
Speak i-a cerut ajutorul Ștefaniei azi pentru Speak la cuțite | Antena 1

În episodul 15 din Speak la cuțite, Speak le-a făcut o surpriză fanilor emisiunii Chefi la cuțite în momentul în care a rugat-o pe Ștefania să prezinte emisiunea în locul său.

Răpus de oboseală după mai multe zile grele de filmări, Speak a profitat de faptul că Ștefania l-a vizitat pe platou și a rugat-o pe ea să prezinte Speak la cuțite.

Tânără nu a fost foarte încântată de veste, dar a acceptat și a reușit chiar să îi și învețe pe chefi noi mișcări în timp ce a prezentat Speak la cuțite.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 15 Speak la cuțite

Speak a început ultima ediție de Speak la cuțite cu o întrebare foarte importantă pentru chefi - ce fac să aibă energie. Discuțiile despre energie au ajuns și la timpul petrecut de el și Sorin Bontea la emisiunea Asia Express, moment în care cei doi au dezvăluit și care au fost ”cele mai urțte zile” din întreaga aventură.

Fără să găsească un răspuns satisfăcător sau vreun remediu pentru oboseala sa, Speak a decis să apeleze la ajutorul Ștefaniei, pentru a găzdui emisiunea Speak la cuțite, ce poate fi urmărită exclusiv pe a1.ro.

Deși Ștefania se afla în culisele Chefi la cuțite pentru a-i învăța pe chefi un dans renumit pentru aplicația de socializare TikTok, ea a fost de acord să îl ajute pe Speak și cu îndatoririle sale de gazdă.

Primul chef care s-a încumetat să învețe dansul de la Ștefania și să se filmeze pentru TikTok a fost Cătălin Scărlătescu, urmat de Sorin Bontea, care și-a asortat și culoarea ciorapilor cu nuanțele în care era îmbrăcată tânăra azi - roz.

Chef Florin Dumitrescu nu a fost atât de convins de dansul TikTok al Ștefaniei și, deși a fost de acord să se filmeze, nu a participat la dans, dar i-a oferit o surpriză complet neașteptată, ce poate fi urmărită în video-ul de sus.

Hai să (re)vezi aici episodul 14 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 14. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x