Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 28. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În ediția 28 din producția online „Speak @ cuțite” am putut descoperi detalii savuroase din culisele îndrăgitului show culinar! Prin ce emoții trec concurenții care trec mai departe în bootcamp?

Speak în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Speak a stat de vorbă cu o parte din concurenții ajunși în bootcamp, în episodul 28 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

De data aceasta, în culisele emisiunii „Chefi la cuțite” din sezonul 9 a fost o atmosferă cu totul și cu totul specială. Chiar dacă a fost ziua ei de naștere, Gina Pistol nu a lipsit de la ziua de filmare.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și în special Cătălin Scărlătescu au avut grijă sî îi transmită colegei cât mai multe urări. Extrem de fericită, frumoasa prezentatoare și-a stăpânit cu greu emoțiile.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

„Gina, de ziua ta știi ce îmi doresc? O echipă la fel de frumoasă ca tine”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, spre marea surprindere a colegei sale de platou, care a fost cuprinsă de lacrimi.

Citește și: Chefi la cuțite, 2 mai 2021. Ei sunt concurenții care au trecut peste prima probă din bootcamp! Cine a impresionat

Tot în episodul 27 din producția online „Speak @ cuțite”, simpaticul co-prezentator al Ginei Pistol a stat de vorbă cu o parte din concurenții care au primit cuțitele și au ajuns astfel în bootcampul din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar. Am putut descoperi astfel ce temeri au aceștia, ce rețete intenționează să gătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și cum s-au descurcat cu emoțiile!

Pentru un moment, rolurile s-au inversat și Speak a fost luat la întrebări de concurenții „Chefi la cuțite” în privința experienței sale de la „Asia Express”. Chiar dacă a fost greu și a trecut prin multe momente greu de imaginat, vedeta a recunoscut că a savurat din plin aventura prin Filipine și Taiwan!

Citește și: Speak, imagine rară din copilărie. Cum arăta artistul când era mic

Ce alte detalii a mai aflat Speak de la concurenții ajunși în bootcampul din sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 28 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 27 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate online. Producția „Speak @ cuțite” va putea fi urmărită exclusiv pe www.a1.ro, la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite amulete și strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. După ce și-au format echipele, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt gata de confruntare, în bucătăria celui mai îndrăgit show culinar al momentului.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x