Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 30. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În ediția 30 din producția online „Speak @ cuțite” am putut descoperi ce strategii secrete au pus la cale Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pentru etapa luptelor pe echipe!

Speak a început ziua în forță pentru simpaticul Speak, care s-a întors pe platourile de filmare după o binemeritată pauză. Etapa degustărilor pe nevăzute s-a încheiat și cei trei jurați nu doar că și-au făcut echipele din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, dar au trecut și prin emoțiile primului battle!

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Și fiindcă s-a trecut la o nouă etapă din competiție, iată că a venit și momentul ca simpaticul co-prezentator al Ginei Pistol să se afișeze într-o ținută ceva mai elegantă. Îmbrăcat cu un sacou albastru închis cu nasturi aurii, artistul a glumit că e pregătit acum să meargă la știri sau chiar într-o emisiune de tip talk show politic.

În episodul 30 din „Speak @ cuțite”, acesta a prezentat-o pe cea care a preluat misiunea Ginei Pistol.

„Bine v-am găsit în platoul meu! În sfârșit nu sunt eu cel mai nou din echipă. O am alături de mine pe Irina Fodor. Ce vrei să afli despre această emisiune?”, a întrebat-o artistul pe noua sa colegă de platou.

Citește și: Chefi la cuțite 2021. Cine a intrat în echipele lui Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu

Irina Fodor a dorit să afle mai multe detalii despre cei trei îndrăgiți jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9. Astfel a ieșit la iveală faptul că cel mai dificil dintre chefi este, uneori, Cătălin Scărlătescu și că degeaba se gătește mult în bucătărie, fiindcă șansele de-a savura din aceste delicii sunt extrem de mici.

Apoi, Speak a stat de vorbă cu chefii pentru a afla ce strategii secrete au pus fiecare la cale, pentru a cuceri titlul de câștigător al sezonului 9 „Chefi la cuțite”. Cătălin Scărlătescu i-a acuzat pe colegii săi de faptul că ar complota împotriva lui, dar se pare totuli că părerile sunt împărțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 4 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut un concurent

„Eu nu fac front comun cu unul dintre ei niciodată. Sorin e singurul care mai face manevre din astea, că așa e el, mai șerpișor. Așa ai pierdut și tu Asia Express, apropos”, a fost dezvăluirea complet neașteptată făcută de Florin Dumitrescu lui Speak.

„M-ai vândut”, i-a reproșat coprezentatorul emisiunii „Chefi la cuțite”.

„Recunosc. Te-am simțit periculos”, a mărturisit Sorin Bontea, când a fost luat la întrebări de cântăreț.

Ce alte detalii savuroase a mai aflat co-prezentatorul Ginei Pistol despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” despre chefi și strategiile lor secrete? Află totul urmărind mai sus episodul 30 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 29 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe www.a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 29. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x