Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 31. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 31 al emisiunii digitale "Speak @ cuțite", co-prezentatorul îndrăgitului show culinar de la Antena 1 a pregătit fanilor surprize de proporții!

razvan fodor si speak in episodul 31 din „speak @ cutite” Galerie
Speak i-a surprins din nou pe fani cu dezvăluiri complet neașteptate în episodul 31 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

La finalul fiecărei ediții din emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9, simpaticul Speak prezintă câte un nou episod savuros din producția online „Speak @ cuțite”.

De data aceasta, cântărețul s-a strecurat în culise și i-a descoperit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu distrându-se de minune în ritmuri de rock & roll. Toți s-au prefăcut că fac show la un instrument muzical și momentul a fost unul de senzație!

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Nu mai este o noutate faptul că simpaticul co-prezentator „Chefi la cuțite” este extrem de curios și pofticios, așa că și în cadrul episodului 31 din „Speak @ cuțite” l-am putut vedea și în timp ce vânează și „atacă” farfuriile cu mâncare pregătite pentru diferitele battle-urI.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent

Totodată, artistul a dezvăluit fanilor care este adevărata atmosferă din bucătăria îndrăgitului show culinar, iar imaginile nu au mai avut nevoie de vreo prezentare suplimentară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, acesta a început să deguste și să mănânce cu atenție din bunătățile pe care le-a găsit în culise, având însă și ceva mici mustrări de conștiință.

Speak în culisele „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Speak în culisele „Chefi la cuțite”, sezonul 9

„Nu mai mănânc, fiindcă mă fac cât Scărlătescu. Pentru mine, cel mai așteptat moment din timpul battle-urilor este momentul farfuriilor. Echipele au terminat de gătit și mă duc să văd ce au făcut”, a mărturisit co-prezentatorul „Chefi la cuțite”, nerăbdător să descopere noi și noi rețete.

Farfurie după farfurie, acesta și-a răsfățat din plin papilele gustative și a fost uluit să descopere arome și texturi surprinzătoare.

„Nu știu cum să mă exprim. Sunt niște arome pe care eu nu le prea întâlnesc”, a dezvăluit acesta, extrem de sincer.

Tot în același video am putut să savurăm dialogurile dintre Speak și actorii din distribuția serialului „Adela” de la Antena 1, printre aceștia fiind și Răzvan Fodor, soțul Irinei Fodor, cea care a luat locul frumoasei Gina Pistol.

Ce alte detalii a mai aflat Speak despre sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 31 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 30 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate online. Producția „Speak @ cuțite” va putea fi urmărită exclusiv pe www.a1.ro, la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite amulete și strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. După ce și-au format echipele, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt gata de confruntare, în bucătăria celui mai îndrăgit show culinar al momentului.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x