Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 32. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 32 din producția online „Speak @ cuțite”, artistul s-a strecurat în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, acolo unde s-a distrat de minune. Ce a dezvăluit pentru fanii show-ului?

speak in culisele emisiunii chefi la cutite, prezentand „speak @ cutite” Galerie
În episodul 32 din producția online „Speak @ cuțite”, co-prezentatorul „Chefi la cuțite” a aflat detalii savuroase | Antena 1

După fiecare ediție din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” poți savura o extra porție de distracție, într-un nou episod surprinzător din producția online „Speak @ cuțite”.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Nu mai este o noutate faptul că Speak este un pofticios și un curios fără pereche și acest lucru se vede și în felul în care poftește la fiecare farfurie peste care dă, în culisele „Chefi la cuțite” sezonul 9.

De data aceasta, după cel de-al treilea battle și un duel pe măsură, artistul a avut plăcerea de-a degusta atent din farfuriile pregătite de concurenții din cele trei echipe. Explozia de gusturi și arome l-au fascinat încă din primele secunde și acesta cu greu a mai putut lăsa furculița jos.

„Nu aveam cum să lipsesc de la acest moment și anume, degustarea farfuriilor echipelor chefilor. Tema de astăzi a fost bugetul, fiecare echipă a avut un buget restrâns”, a explicat co-prezentatorul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Apoi, Speak s-a dus să vadă cum arată o confruntare pe echipe în bucătăria „Chefi la cuțite” și cât de intense sunt emoțiile.

Ce alte detalii a mai aflat Speak despre sezonul 9 „Chefi la cuțite” și ce a mai făcut acesta în culise? Află totul urmărind mai sus episodul 32 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 31 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak, în calitatea sa de coprezentator, este cel care va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise, într-o serie de episoade speciale difuzate online. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 31. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 33. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x