Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 41. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După cel de-al doisprezecelea battle de la „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise pentru a sta de vorbă cu membrii celor trei echipe. Ce a aflat artistul despre ei, în episodul 41 din producția online „Speak @ cuțite”?

speak in culisele emisiunii chefi la cutite, prezentand „speak @ cutite” Galerie
Fanii îndrăgitului show culinar au descoperit detalii neștiute despre concurenții din sezonul 9, în episodul 41 din „Speak @ cuțite” | Antena 1

Aflat în culisele emisiunii „Chefi la cuțite”, Speak a făcut un sondaj de opinie pentru a afla cine are cele mai multe șanse de-a câștiga. Totuși, artistul nu s-a bazat strict pe informațiile culese „de pe teren”, ci și pe intuiția sa.

Tot în episodul 41 din producția online „Speak @ cuțite” am putut să îl vedem pe co-prezentatorul frumoasei Irina Fodor provocând concurenții la un joc special menit să scoată la iveală secretele fiecăruia.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Am putut afla astfel cine gătește cel mai bine, cine țipă mai tare, cine e mai irascibil, cine a făcut cele mai multe greșeli până acum, cine este mai competitiv, cine aleargă mai mult prin bucătărie, dar și cine înjură cel mai mult dintre concurenți.

În cel de-al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de gătit rețete savuroase, dar având în mod obligatoriu în farfurie culori precum albastru, verde și mov.

De data aceasta, liderul echipei mov a fost „taxat” pentru faptul că nu ar fi respectat tema în totalitate, fiindcă una dintre culorile impuse i-au lipsit din farfurie.

După ce a degustat cele trei preparate făcute de echipe, Speak a ajuns la concluzia că Florin Dumitrescu merită să câștige acest battle. Confirmarea a venit atunci când banda de foc a adus șapte farfurii din unsprezece pentru echipa albastră!

Ce s-a mai întâmplat în culise, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 41 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 40 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 9, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

„Speak la cuțite”, episodul 40. Hai să vezi cele mai tari faze din culise... „Speak la cuțite”, episodul 42. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x