Antena Căutare

„Speak la cuțite”, episodul 48. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

În episodul 48 din „Speak @ cuțite”, fanii au putut afla detalii savuroase din finala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

gina pistol si speak, in ultimul episod din „Speak @ cuțite” Galerie
speak a făcut dezvăluiri neașteptate în ultimul episod din producția online „Speak @ cuțite” | Antena 1

Speak și-a luat sacoul elegant și s-a pregătit așa cum se cuvine pentru a descoperi detalii savuroase din finala Chefi la cuțite 2021. Acesta a invitat-o pe frumoasa sa colegă de platou, Irina Fodor, la o mică degustare în culise. Încă din primele secunde, cei doi au fost impresionați de aspectul farfuriilor pregătite de Cătălin Amarandei, Narcisa Birjaru și Elena Matei.

„Speak @ cuțite” aduce fanilor episoade speciale din culisele sezonului 9

Combinația inedită de ingrediente a adus un adevărat festin de senzații pentru papilele lor gustative și aceștia au ajuns încă o dată la concluzia că nicăieri nu poți găsi farfurii precum cele pregătite în finala „Chefi la cuțite”.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Cine e Narcisa Birjaru, prima câștigătoare a marelui premiu din sezonul 9

După 48 de ediții din producția „Speak @ cuțite”, artistul se declară mulțumit de tot ceea ce a reușit să afle despre chefi, despre angajați, despre platoul de filmare, despre concurenți și despre tot acest întreg proces de creacție, din spatele emisiunii „Chefi la cuțite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Speak și Irina Fodor la Chefi la cuțite 2021

Speak și Irina Fodor la Chefi la cuțite 2021

De asemenea, tot în episodul 48 din producția online „Speak @ cuțite” am putut descoperi că artistul are o simpatie pentru Rikito Watanabe și pentru Narcisa Birjaru, dar și cum i s-a părut întreaga experiență, în rolul său de co-prezentator al emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și: Finala Chefi la cuțite 2021. Miza sezonului 9 pentru Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce va primi cheful câștigător

În plus, Speak a stat de vorbă cu frumoasa Gina Pistol, care a venit pe platourile de filmare cu doar câteva săptămâni înainte de-a naște.

La final am putut revedea momentul în care Narcisa Birjaru este anunțată ca fiind câștigătoarea finalei Chefi la cuțite 2021.

Ce s-a mai întâmplat în culise, în sezonul 9 „Chefi la cuțite”? Află totul urmărind mai sus episodul 48 din „Speak @ cuțite”!

Hai să (re)vezi aici episodul 47 din „Speak @ cuțite”!

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești producția „Speak@cuțite și să savurezi ultima porție de imagini extra din sezonul 9 al show-ul tău preferat. Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

„Speak la cuțite”, episodul 47. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x