Antena Căutare

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Cristi Pulhac a sărit alături de Piticu! Ce show inedit a făcut concurentul

Cristi Pulhac a făcut senzație în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1. Săriturile concurentului au impresionat juriul din plin.

cristi pulhac (dreapta) si piticu Galerie
Cristi Pulhac a ales să sară, în finala „Splash! Vedete la apă”, împreună cu Piticu, cel care a câștigat primul sezon | Antena 1

Cristi Pulhac, celebrul fotbalist de la Dinamo, a făcut senzație în prima ediție a show-ului și a promis că va reveni în finală cu un moment cu totul și cu totul special.

Ca să aibă șanse mai mari de câștig, acesta a făcut o „mișcare” incredibilă: a ales să sară împreună cu Piticu, învingătorul primului sezon „Splash! Vedete la apă”,

Cristi Pulhac și Piticu au făcut show de zile mari în finala „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

De data aceasta, în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Cristi Pulhac i-a surprins pe toți atunci când a dezvăluit faptul că are de gând să sară împreună cu Piticu, cel care a câștigat, în anul 2013, primul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

Înainte de asta, cei doi s-au antrenat intens pentru a face o săritură cât mai bună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Am exersat două ore și nu știu ce să fac”, a fost reacția lui Cristi Pulhac, care a părut că are ceva emoții.

Cristi Pulhac și Piticu

Cristi Pulhac și Piticu s-au antrenat împreună la „Splash! Vedete la apă”

Cei doi s-au antrenat intens, dar în mod clar Piticu a părut că se descurcă mult mai bine. Apoi, în finala „Splash! Vedete la apă”, cei doi și-au făcut apariția în tricouri personalizate, dar nu a durat mult și i-a pus să se dezbrace.

Apoi, cei doi au dezvăluit ce surpriză au pus la cale. Muzica a început să se audă la „Splash! Vedete la apă și aceștia, împreună cu frumoasa blondină, au dansat și au făcut show de zile mari.

Apoi, spectacolul s-a terminat și a venit momentul săriturii. Plini de curaj, cei doi au executat o săritură spectaculoasă, având la început brațele unite, de la platforma de 7 metri.

Cristi Pulhac a executat o sărită dificilă în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

Au urmat numeroase laude și aplauze, iar momentul a fost apreciat atât de spectatori, cât și de jurați.

Apoi a urmat momentul adevărului: săritura ce va fi notată de către jurați! În finala „Splash! Vedete la apă”, Cristi Pulhac a ales să se urce la platforma de zece metri. Încurajat încă o data de soție și de cei dragi, fotbalistul de la Dinamo a dezvăluit faptul că a vrut să facă ceva mai deosebit, având în vedere că este finala show-ului. Chiar dacă a avut ceva emoții, concurentul și-a făcut curaj și a sărit.

De la înălțimea de zece metri (ajutat fiind și de antrenor), Cristi Pulhac a sărit stând în mâini și a intrat în apă stând drept, ca o săgeată.

Chiar dacă execuția nu a fost una perfectă, juriul a apreciat faptul că săritura este una dificilă. La final, acesta a primit notele 7, 9 și 9, plus nota secretă.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenoori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Sandy Medini a uimit pe toată lumea. Ce sărituri a făcut concurenta... Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Emy Alupei a apărut pictată pe față. După un dans de senzație a urmat săritura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x