Antena Căutare

Jador, reacție emoţionantă la Splash! Vedete la apă, în orașul său natal: ”Locuiam la țară, aveam eu bani de aşa ceva?”

Cea mai nouă ediţie Splash! Vedete la apă, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 aduce în faţa telespectatorilor o nouă serie de concurenţi gata să îşi testeze limitele, dar şi să le împărtăşească acestora trăiri emoţionante din vieţile lor.

jador la bustul gol in platoul splash! Vedete la apa Galerie
Cea mai nouă ediţie Splash! Vedete la apă, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 aduce în faţa telespectatorilor o nouă serie de concurenţi gata să îşi testeze limitele, dar şi să le împărtăşească acestora trăiri emoţionante din vieţile lor | Antena 1

Este şi cazul lui Jador, care i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi şi prezentatori în cadrul celei de-a cincea ediţii Splash! Vedete la apă, de la Antena 1.

Ce spune Jador despre experiența Splash! Vedete la apă

Originar din Bacău, locul unde s-a filmat cel mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, Jador le-a mărturisit tuturor nu doar că nu a ajuns niciodată la acest bazin, ci chiar nu ştia de el: „Eu locuiam la ţară! Nici nu ştiam că există locul ăsta! Păi aveam eu bani de aşa ceva? Aveam eu bani să ies în oraş?”, a spus emoţionat concurentul, care a mai dezvăluit faptul că a învăţat să înoate, ca mai toţi copiii din sat, la gârlă, iar săriturile le-a exersat de pe un pod înalt de doi metri.

Citește și: La 38 de ani, Doinița Oancea încă are un secret față de mama ei: ”Acum că sunt la Splash!Vedete la apă, poți să îl vezi”

Cum se va descurca Jador în cadrul concursului şi, mai ales, dacă va ţine cont de sfatul mamei sale, care i-a interzis să sară de la 10 metri, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie Splash! Vedete la apă, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Cine sunt concurenții ediției 5 și ediției 6 Splash! Vedete la apă

Sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1, noi artiști și sportivi curajoși își vor testa limitele după ce s-au pregătit alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție.

Doiniţa Oancea, Maria Ilioiu, Elena Ionescu, Stelian Milu, Jador şi Blaze, dar şi Rikito Watanabe, Black Matias, Marian Pavel, Raluca Podea, Adriana Bahmuţeanu şi Sandy sunt cei care vor intra de această dată în competiție. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Răzvan Babană i-a amuzat pe urmăritori cu poziția în care s-a fotografiat la Splash! Vedete la apă

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenoarea Clara Gherase vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Răzvan Babană i-a amuzat pe urmăritori cu poziția în care s-a fotografiat la Splash! Vedete la apă... Splash! Vedete la apă, 4 septembrie 2021. Doinița Oancea a avut momente în care a plâns, dar a primit toate laudele după...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x